Letudnék fogyni így?
Figyelt kérdés
Szóval már egy hete nem eszek szinte semmilyen húst, egyszer ettem hétfőn....
Csak salátát eszek kiflivel, néha vajjal.
Ezen kívül szoktam enni paradicsomot és uborkát...
Lehet, hogy ez fura, mert nem vagyok otthon a diéták terén, de nem is kívánok igazából semmi mást :)
Le tudnék így fogyni?
15/f
2013. ápr. 21. 20:06
1/5 anonim válasza:
a hús az egyik legfontosabb része a diétának. a kenyérféléket hanyagold!
2/5 anonim válasza:
Ennél rosszabb étrendet nem is választhattál volna. Hol az étrendedből a fehérje (hal, hús, tojás) és a sok-sok zöldség?
Vajaskiflivel akarsz fogyni? Fenn vagy a neten. Vedd a fáradtságot és olvasgass már a téma után.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a kérdésed
#2 Mi a franc bajod van?! Képzeld, hogy éppen azért kérdeztem itt, mert nem vagyok otthon a témában.
2013. ápr. 21. 20:24
4/5 anonim válasza:
Annyira azért nem állsz távol az igazságtól. Persze a kifli nem igazán jó. Keress rá a nyers étkezésre a neten.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenkinek zöld! :)
Még a #2-nek is.
2013. ápr. 21. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!