Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így letudnék fogyni?

Így letudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 15 éves lány vagyok, 160 cm és 85 kg. Ami nem tökéletes és minimum 30 kg-ot szeretnék fogyni fél év alatt. Az elég lenne, ha 18:00 után nem eszek reggelre meg gyümölcsöt vagy valami müzli szeletet eszek. És minen nap tornázok ami ebből állna:

100x felülés

100x törzsemelés

100x karemelés

100x guggolás ?

Előre is köszönöm.

2012. máj. 23. 19:57
 1/7 anonim válasza:

Igen, ha nagyon szorgos leszel:) De akkor annyira nem szabadna csokizni, chipsezni.

Akkor a sok üdítő helyett víz, torna az nagyon jó

Valahogy engem a tornára így ahogy téged sosem visz rá a lélek, csak mindig annyira, hogy futkozok barátnőimmel, tollas, 1 kilóméter séta : D

2012. máj. 23. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen-igen arra is gondoltam, hogy így nem nassolni meg az üdítőket is elhagyni. Hát a sport az hál' istennek megy :) Azt szeretem is csinálni csak most nagyon nagy az izomlázam :D De egy idő után az ember megszereti és nem telik úgy el egy nap, hogy ne tornázna :)
2012. máj. 23. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg köszönöm a válaszodat :)
2012. máj. 23. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

ha 18:00 után nem eszek

lefekvés előtt 2 órával ne egyél csak max gyümölcsöt vagy zöldséget (alma/citrusfélék/dinnye/répa/zeller) reggelre ehetsz nyugodtan többet (mert a szervezet a reggeli kalóriabevitelhez igazódik) teljeskiőrlésű kenyér, egy szelet, két főtt tojás, és egy pohár joghurt

nap közben a fent leirt zöldségeket/gyümölcsöket lehet "nassolni" (a megemésztésük több kalóriába kerül, mint amennyit tartalmaznak)

a 100 100 100 nem hiszem hogy jó, attól csak izomlázad lesz és kimerülsz... a lényeg az időben van, a szervezet 45 perc mozgás után kezd el kalóriát égetni... (ez lehet séta, futás, biciklizés, úszás, természetesen ezeknek más a kalória égetésük) a felülés törzsemelés stb stb max feszesítésre/formálásra jó, de az csak akkor fog látszódni ha lemegy a zsír... illetve vannak oldalak ahol kitudod számolni hogy mekkora pulzus számon érdemes dolgoznod, ami még egészséges

2012. máj. 23. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Az is jó a sporthoz, ha egy Rubint Réka 20 perces cédéjére 2 blokkot megcsinálok?
2012. máj. 23. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell minden nap edzeni, mert különben nem fognak az izmaid regenerálódni, és túledzett leszel.Ezt nem mondanám túl nagy edzéstervnek, heti 5 aerob edzés mehetne, valamint a hangsúly a minőségi kiszámolt kaján van. a 18 után nem evés meg hülyeség.
2012. máj. 24. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 15 évesen adtam le egy nyár alatt 15 kg-ot. Jó hogy ezeket a gyakorlatokat csinálod, de ezek egy idő után nem sokat fognak érni (fogyás szempontjából), mert ugyanazokat az izmokat használod, hozzászoksz, a többi izmodat meg nem mozgatod át rendesen.

Inkább menj el aerobik órára, ha nincs elég önbizalmad akkor is, könnyű barátokat szerezni ott!

De ha nagyon nem akarsz tölts le 1-2 aerobic videót.

Sok sikert!

2012. máj. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!