Így letudnék fogyni?
Sziasztok!
Egy 15 éves lány vagyok, 160 cm és 85 kg. Ami nem tökéletes és minimum 30 kg-ot szeretnék fogyni fél év alatt. Az elég lenne, ha 18:00 után nem eszek reggelre meg gyümölcsöt vagy valami müzli szeletet eszek. És minen nap tornázok ami ebből állna:
100x felülés
100x törzsemelés
100x karemelés
100x guggolás ?
Előre is köszönöm.
Igen, ha nagyon szorgos leszel:) De akkor annyira nem szabadna csokizni, chipsezni.
Akkor a sok üdítő helyett víz, torna az nagyon jó
Valahogy engem a tornára így ahogy téged sosem visz rá a lélek, csak mindig annyira, hogy futkozok barátnőimmel, tollas, 1 kilóméter séta : D
ha 18:00 után nem eszek
lefekvés előtt 2 órával ne egyél csak max gyümölcsöt vagy zöldséget (alma/citrusfélék/dinnye/répa/zeller) reggelre ehetsz nyugodtan többet (mert a szervezet a reggeli kalóriabevitelhez igazódik) teljeskiőrlésű kenyér, egy szelet, két főtt tojás, és egy pohár joghurt
nap közben a fent leirt zöldségeket/gyümölcsöket lehet "nassolni" (a megemésztésük több kalóriába kerül, mint amennyit tartalmaznak)
a 100 100 100 nem hiszem hogy jó, attól csak izomlázad lesz és kimerülsz... a lényeg az időben van, a szervezet 45 perc mozgás után kezd el kalóriát égetni... (ez lehet séta, futás, biciklizés, úszás, természetesen ezeknek más a kalória égetésük) a felülés törzsemelés stb stb max feszesítésre/formálásra jó, de az csak akkor fog látszódni ha lemegy a zsír... illetve vannak oldalak ahol kitudod számolni hogy mekkora pulzus számon érdemes dolgoznod, ami még egészséges
Szia!
Én is 15 évesen adtam le egy nyár alatt 15 kg-ot. Jó hogy ezeket a gyakorlatokat csinálod, de ezek egy idő után nem sokat fognak érni (fogyás szempontjából), mert ugyanazokat az izmokat használod, hozzászoksz, a többi izmodat meg nem mozgatod át rendesen.
Inkább menj el aerobik órára, ha nincs elég önbizalmad akkor is, könnyű barátokat szerezni ott!
De ha nagyon nem akarsz tölts le 1-2 aerobic videót.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!