Le szeretnék fogyni 10-15 kilót,6 hónap alatt. Igazából nem tudom, hogyan fogjak hozzá és milyen módszert válasszak. Edzeni nincs sok idom, de 15-30 percet tudnék rá szakítani. Valaki ajánlani valamilyen jó módszert, amivel konnyen letudnék fogyni?
a testedzsés nagyon fontos. szerintem ne fogyózz, ekkora súlyveszteséggel főleg ne.
inkább válts életmódot. az lassú, de tartós. és neked is sokkal jobb lesz tőle.
szia!
nekem mar ketszer is sikerult nagyobb tomeget fogynom. 2 eve 20-22 kilot fogytam le, 58 kilo lettem (172 centi). akkor eleinte edzettem minden nap majd attertem a "semmit sem eszek" dologra es ennek az lett az eredmenye, hogy minden izmom eltunt, szoval ezt nagyon nem ajanlom. hozzateszem vegetarianus is vagyok mellette, szoval nalam a feherje potlas kicsit macerasabb. most olyan 12 kilot fogytam lenyegeben 3 honap alatt, es ez kizarolag zsir veszteseg, sot sokkal izmosabb vagyok illetve jobb az allokepessegem. nalam a futas jott be (gyulolok futni :)) minden embernel van valami. en pl barmennyit tekerhetek nem fogyok tole. szoval edzes ha nem izombol szeretnel fogyni 10-15 kilot hanem tenylegesen zsirbol! nem mellesleg az izomzatod az ami megadja a tested vazat kvazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!