1 hónap koplalással mennyit lehet fogyni?
Semennyit, mert 2 hét után éhen lehet halni.
Azt mondják, levegő nélkül 2 perc, innivaló nélkül 2 nap, ennivaló nélkül 2 hét.
Egyrészt akkor tedd fel a kérdést értelmesen.
Másrészt meg honnan a búbánatból tudjuk, pontosan hány kalóriát akartál megfalatozni, azt miből vinnéd be, emellett mennyit mozogsz, milyen az anyagcseréd, szedsz-e valami gyógyszert, ami befolyásolhatja a súlyodat (pl. fog. gátló) stb.?
Ha sportoló vagy, nem 1 hónappal korábban kell észbe kapni. Én énekes vagyok, és biztosra veheted, hogy nem koncert előtt 5 perccel kezdek gyakorolni.
Egyszer nem tudtam rendesen enni majdnem 5 hétig. Ebből egy hét volt, hogy semmit, utána fokozatosan elkezdtem, de szinte mindent kihánytam. Nem emlékszem, pontosan hány kilóról indultam, volt egy kevés feleslegem, de az 5 hét alatt 14 kilót fogytam.
Remélem ez segít.
Az az érdekes, hogy ha a szervezetem nem kívánja a kaját vagy beteg vagyok és azért nem tudok enni, akkor rosszul sem leszek a koplalástól, semmi bajom nem lett az 5 hét alatt, csak 3 hónappal később a fél hajam kihullott. Tudatosan szerintem maximum 1 hétig bírnám, de szédelegve.
Hajrá, remélem nem lesz baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!