Hogyan tudnék 1 hónap alatt 5kg-t fogyni? Persze mozgással és egyéb drasztikus dolgokkal (hánytatás kíméljen)?
Nem régi tapasztalat:
Akár enyhe futás, vagy gyors gyaloglás, de gyaloglás is mehet... VISZONT azt jó nagy távon.
12-13km-t mentem/mentünk szinte naponta, rossz esetben kétnaponta, olyan szinte nem is volt hogy három nap kimaradt volna. Ez volt kb. 2 óra idő ráfordítás. És jó volt az idő, voltak emberek körülöttünk, ismerkedni is lehetett akár, mindenki normális volt kint. Igaz ez helyfüggő, mert itt kialakított bicikli és egyben gyalogút is van.
Kajapia: figyeld a kCal-t, dobd el a kólátszprájtotfantát és egyebeket. Pl. 100 ml-ben kapsz olyan ízesített (és nem is rossz!) ásványvizet amiben 3kCal van, ellenben a Cola és a többi ~40kCal-jával.
Igen, ez sokat számít. Figyelj ezekre, viszont soha, de tényleg soha ne koplalj.
Persze a csokit dobd el, meg minden egyebet, amit fölösleges kívánsz meg.
Amíg lent vagy, pl. addig sem eszel... már duplán segítesz magadon... ha éhes vagy, az nem gond, de ha hazaérsz egyél valamit.
Azt mondják, hogy inkább többször kevesebbet egyen az ember. Na meg jóllakásig, szóval hasfájásig soha ne.
Egy hónap alatt 4-5kg, és ezt úgy, hogy nem is volt rá szükség. Most kb. mehetek venni mindent (farmer, póló, pulóver, kabát), mert leesnek rólam, röhejes, de nem is bánom, ez legyen a legnagyobb gond.
Remélem tudtam segíteni, lényeg hogy csak "nemevéssel" semmit nem fogsz elérni.
Köszi szépen, Kólát meg ilyeneket amúgy se iszok mivel nem nagyon engedhetjük meg...a drasztikust meg nem a futásra értettem,csak szeretek enni,szeretem a jó kajákat.
Zöldésg és gyümölcsből egyek sokat vagy egyek cukormentes cuccokat is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!