Szerintetek letudnek igy fogyni? KEP!
Kiphotoshopoltam a jelenlegi alakomat olyanra ahogy szeretnek kinezni. Most nagyon eltokelt vagyok. Mar fogytam 3kg-ot. Tudom nem sok de kezdetnek nem rossz. Szerintetek nezhetek igy ki valaha. Vagy ugy gondoljatok ez eros tulzas? Most vagyok 75kg. (172 cm)
Koszi a valaszokat elore is.
jelenlegi alak:
es ahogy szeretnek kinezni:
testzsírból leadsz 10%ot és olyasmi leszel.
de hangsúlyozom,nem súlyból!testzsírból.
2 hetente mérd.
amúgy meg a régivel sem lenne gond,ha a vállaidra tennél egy kis izmot.
azt nincs kedved megszerkeszteni?:).
kicsit szélesítsd meg a vállát a jelenlegi alaknak.
Nem igazan jon at a kepen keresztul de elegge ,,vallas`` vagyok. :) Nagyon nem is szeretem. Szoval inkabb ugy hagyom ahogy van, de azert koszonom a tanacsod.
Az a gond,hogy az utobbi 1-2 evben nagyon elhagytam magam. 60kg volt a maximum amit mertem mindig. De most nagyon meghiztam :( A legnagyobb gondom,hogy kiszelesedtem es nagyon butan all. :( (kepen is lehet latni)
Megint 60kg szeretnek lenni vagy meg kevesebb. Kep amit belinkeltem az kb 55 kgos sulynak felel meg az lenne a tokeletes nekem!
Először is azokat a fekete foltokat tűntesd el, nem állnak jól:)))
Ha megengeded, elmondom a véleményem; Szerintem így is nagyon jó alakod van^^
Ne haragudj, de borzalmasan szeretnél kinézni. Most viszont jól nézel ki. Inkább izmosíts magadon, ha mindenáron akarsz csinálni valamit, de szerintem most tökéletes vagy.
Ne butáskodj, hogy ezt elrontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!