Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek letudnek igy...

Szerintetek letudnek igy fogyni? KEP!

Figyelt kérdés

Kiphotoshopoltam a jelenlegi alakomat olyanra ahogy szeretnek kinezni. Most nagyon eltokelt vagyok. Mar fogytam 3kg-ot. Tudom nem sok de kezdetnek nem rossz. Szerintetek nezhetek igy ki valaha. Vagy ugy gondoljatok ez eros tulzas? Most vagyok 75kg. (172 cm)

Koszi a valaszokat elore is.

jelenlegi alak:

[link]

es ahogy szeretnek kinezni:

[link]

2013. jan. 20. 01:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úgy nézel most ki, mint én 48 kilóval (160 centihez).

Nem látom, hogy hol cipeled a felesleget.

Amilyen szeretnél lenni, az brutális.

Tényleg, mint egy serdülés előtt álló lányka.

Egyáltalán nem szép.

Tornázni, feszesíteni, izmosítani oké... fogyni nem viszont nem kell. Max. 5 kilót.

2013. jan. 20. 10:54
 12/17 anonim válasza:
így is nagyon jó alakod van,nekem személy szerint nem tetszik amilyennek szeretnél lenni,de persze ez a Te döntésed.:)
2013. jan. 20. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

háát, hol van rajtad az a felesleg? egyáltalán nem nézel ki 75 kilónak.

egy tizest letagadhatsz simán.

ne fogyózz.

2013. jan. 20. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik az, amilyen lenni szeretnél. Én is 172 cm vagyok és mellé 62 kiló. Most szeretnék egy pár kilót fogyni, mert rám sajnos baromira aránytalanul jött föl az az néhány kiló felesleg.

Az úszógumim és a fenekem nőtt semmi másom, így meg baromira utálom magam. Viszont rajtad szerintem nagyon szépen oszlik el a súly, sokkal nőiesebb, szebb vagy így, mint azon a képen, amilyen lenni szeretnél. Én 55 kilós voltam 17-8 éves koromban. Imádtam akkor, de most ahogy visszanézem a képeket elborzadok saját magamtól. Csont és bőr voltam. Olyan 58-59 kiló nekem a cél, amikoris a derekamon még nem voltak párnák. :)

Neked szerintem a kép alapján egységesen olyan 5-6 kiló minusz elég lenne bőven! 55 kilósan szerintem borzasztóan néznél ki, ha ez a 75-ös állapotod.

2013. jan. 20. 12:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szepen koszonom mindenkinek!! Eleinte feltem felrakni a kepeket,hogy mindenki azt mondja ram ronda,kover diszno. De amiket irtatok nagyon, rettenetesen jol estek! Koszonok minden kedves kommentet.
2013. jan. 22. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem ne akarj fogyni, esetleg 1-2 kilót mert most tök jól nézel ki:) csak mozogj:)
2013. máj. 22. 08:16
 17/17 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy nem vagy 75 kiló! :) Én 175 magas vagyok, 65 kiló, és kb így nézek ki!!!
2013. máj. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!