Sütemény gondban vagyok, mit tanácsoltok? Ti mit tennétek a helyemben?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__42..
Délután írtam ki a kérdést, de szeretném ha válaszolnának még néhányan, akik hozzá tudnak szólni és segítenének.
Köszönöm!
Egyszerűen ki kell hagyni a süteményeket. Ilyen egyszerű! Miért teszed tönkre azt az eredményt, amit eddig elértél.
Tényleg megéri????
Már egy éve nem nassoltam, mindig odafigyelek, mit eszek. ezért gondoltam, hogy megérdemlem a lagzi kínálatát, hisz csak egy nap/este az egész! viszont tegnap és ma elcsúsztam, de nem szeretném kihagyni a lagzit, amit már régebb óta várok és SZERETNÉK enni!
Szóval milyen ötletnek tartjátok, ha mondjuk péntek-szombat keveset ennék, hogy kompenzálni tudjam a mostani kilengést?
A lagziban eheted valamennyi húst finom salátákkal amennyi beléd fér.
Nem tudom értelmezni a "megérdemlem" kifejezést. Elég baj, ha tortával akarod magad jutalmazni.
Annyira megbántam, hogy bementem a héten suliba, ha nem ettem volna ebben a két napban csak amit szoktam, akkor nyugodt szívvel mehetnék az ünnepségre D':
Már tényleg mindjárt sírok, hogy lehettem ennyire hülye, hogy elcsesztem, pedig mindig volt akaraterőm, nem is kicsi!
Fejembe szállt, hogy milyen jó lesz a hétvége :'''(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!