A lehető leggyorsabban szeretnék fogyni 5kg-ot, de anyagilag nem tehetem meg a giccses fogyókúra módszereket és a napirendembe sajnos nem fér bele a rendszeres testmozgás sem. Ti mit tanácsoltok?
Giccses módszerek? Azok milyenek?
A rendszeres testmozgás mindenkinek belefér. 30 perccel korábban kell felkelni reggel.
Ez komolyan érdekel: Szerinted mi a giccses fogyókúra? És, hogy nem fér bele a testmozgás, ezt nem hiszem el, ez csak kifogás.
Ne egyél vacak kajákat, kenyeret, sütiket és cukros löttyöket. A zöldség meg nem drága, káposztának kilója 140 forint és olcsóbb is lesz ha bejön a tavasz.
én is kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi a giccses fogyókúra.
és ahogy írták: a zöldség sokkal olcsóbb, mint pl a hús, kenyér nélkül lehet élni, víz folyik a csapból...
Vettem két paradicsomos halkonzervet (255 Ft/db), egy jégsalátát (300), meg két paradicsomot (?, legyen mondjuk 200), és ez kiteszi négy napi ebédemet, tehát 250 Ft/nap az ebéd.
6 db reggelinek való narancs 320 Ft. Idénygyümölcs, és finom. 6 napra elegendő.
Ezek se nem drágák, se nem egzotikusak. Úgyhogy ne a kifogást keresd!
Nincs munkám, apám lead nekem 20 ezret havonta, mivel én vásárolok be, intézem a dolgokat otthon, abból élünk, mégis 17,5 kilót lefogytam már.
Oda kell figyelni az étkezésre, és bizony mozogni kell.
A mozgás minősége nagyon fontos, nem kell 1-2 órát rászánni naponta az életedből, elég 20-30-40 perc is.
Pl.
http://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg&feature=player_em..
A giccs a művészetek eszközeit használó, a művészet látszatát keltő, többnyire kereskedelmi természetű és célú alkotás.
...és a fogyókúrában mi a fene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!