Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok a süti, mit csináljak?

Sok a süti, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hétvégén lagziba megyek, és kitaláltam, hogy elengedem magam, nem fogom számolni a dolgokat, azt eszek és annyit, amit szeretnék! Egy naptól nem dől össze semmi, utána ugyanúgy folytatom, ahol abbahagyom.

DE! A héten diáknapok voltak: tegnap és ma is degeszre ettem magam süteményekkel, nagyon finomak voltak!

Most mit csináljak a lagzin, ne egyek semmiből, mert most ezzel a két nappal ellőttem a hétvégit? :(

2013. ápr. 11. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
egyél nyugodtan :) csak ennyi hogy mozogj többet.. pl: nem 1 órát hanem 2-t mozogj.. ennyi :) nem dől össze a világ.
2013. ápr. 11. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyel sutit a lagziban, de mertekkel! Nem feltetlenul kell ket teszedned a tanyerodat sem a svedasztalrol, ugyanigy nem kell ket pofara tomni a sutiket sem (csak gondolj bele, egy-egy szelet/darab suti 300-400 kcal minimum). A helyedben egy-ket szeletet megengednek magamnak a tortabol, sokat tancolnek es inkabb a korulottem levo emberekre forditanam a figyelmet, mint az etelekre.
2013. ápr. 11. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ebben az utóbbi két napban is csak azt akartam, hogy "megkóstolom a sütit, ne mondják azt a többiek, hogy nem érdekel", meg különben is kíváncsi voltam az ízükre, de annyira elszaladt velem a ló, nagyon finom volt az összes! :O

A lagzin ha ennék valamiből, ugyanez lenne.

Inkább akkor ne egyek onnan semmit?

Vagy a hétvége előtti napokon egyek kevesebbet?

2013. ápr. 11. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha ugy erzed, nem tudsz mertekletesseget tartani, akkor inkabb ne kezdd el.

Csak abba gondolj bele, hogy ha elkezded, akkor nagyon konnyen osszeszedhetsz 1000-2000 plusz (es teljes mertekben szuksegtelen) kaloriat, ami egy egesz napi kaloriaigenynek felel meg. Magadban kell eldontened, hogy ezt a teljesitmenyt szeretned-e magadnak tudni :) Egyebkent ha habzsolos tipus vagy, akkor erdemes melyebbre asnod, mert ha ezt a kenyszert nem tudod legyozni, akkor az nagyon hamar vissza fog utni, sok plusz kilo tarsasagaban.

2013. ápr. 11. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha sok sütit akarsz enni (márpedig akarsz), akkor nem is akarsz igazából fogyni. Minek "fogyózol" akkor?
2013. ápr. 11. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem fogyózok már, súlytartón vagyok.

Meg tudom állni, hogy ne egyek édességet! Ha nem bírtam volna, nem tudtam volna lefogyni a kívánt súlyra.

De most szeretnék egy napot, amikor nem számolom a dolgokat és jóízűen eszem a lagzin, amit megkívánok. Viszont véletlenül(gondolom fejembe szállt a hétvégi sütizés gondolata) tegnap és ma sok édességet ettem.

Felteszem a kérdést még egyszer: ha ezen a két napon elcsúsztam, akkor a hétvégi evészet tervét már hagyjam inkább?

2013. ápr. 11. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Szeretnel egy sutis napot? De hat mar volt ketto, akkor ez mar harom lesz! Pontosan ezzel a hozzaallassal fognak visszakuszni a keservesen leadott kilok. Ne akard, hogy mi meggyozzunk arrol, hogy ugysem lesz gond, ha degeszre eszed magad sutivel mar harmadjara a heten, ezt maximum az tenne, aki rosszat akar neked.
2013. ápr. 12. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, végül döntöttem: levest eszek, üresen, tészta nélkül. Másodiknak pedig keresek valami sovány húst, de úgyis olajban sütik ki/pácolják, szóval inkább előtte eszek itthon pár falatot, hogy kibírjam az estét :)
2013. ápr. 13. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!