Sok a süti, mit csináljak?
Hétvégén lagziba megyek, és kitaláltam, hogy elengedem magam, nem fogom számolni a dolgokat, azt eszek és annyit, amit szeretnék! Egy naptól nem dől össze semmi, utána ugyanúgy folytatom, ahol abbahagyom.
DE! A héten diáknapok voltak: tegnap és ma is degeszre ettem magam süteményekkel, nagyon finomak voltak!
Most mit csináljak a lagzin, ne egyek semmiből, mert most ezzel a két nappal ellőttem a hétvégit? :(
Az a baj, hogy ebben az utóbbi két napban is csak azt akartam, hogy "megkóstolom a sütit, ne mondják azt a többiek, hogy nem érdekel", meg különben is kíváncsi voltam az ízükre, de annyira elszaladt velem a ló, nagyon finom volt az összes! :O
A lagzin ha ennék valamiből, ugyanez lenne.
Inkább akkor ne egyek onnan semmit?
Vagy a hétvége előtti napokon egyek kevesebbet?
Ha ugy erzed, nem tudsz mertekletesseget tartani, akkor inkabb ne kezdd el.
Csak abba gondolj bele, hogy ha elkezded, akkor nagyon konnyen osszeszedhetsz 1000-2000 plusz (es teljes mertekben szuksegtelen) kaloriat, ami egy egesz napi kaloriaigenynek felel meg. Magadban kell eldontened, hogy ezt a teljesitmenyt szeretned-e magadnak tudni :) Egyebkent ha habzsolos tipus vagy, akkor erdemes melyebbre asnod, mert ha ezt a kenyszert nem tudod legyozni, akkor az nagyon hamar vissza fog utni, sok plusz kilo tarsasagaban.
Nem fogyózok már, súlytartón vagyok.
Meg tudom állni, hogy ne egyek édességet! Ha nem bírtam volna, nem tudtam volna lefogyni a kívánt súlyra.
De most szeretnék egy napot, amikor nem számolom a dolgokat és jóízűen eszem a lagzin, amit megkívánok. Viszont véletlenül(gondolom fejembe szállt a hétvégi sütizés gondolata) tegnap és ma sok édességet ettem.
Felteszem a kérdést még egyszer: ha ezen a két napon elcsúsztam, akkor a hétvégi evészet tervét már hagyjam inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!