Haho fogyozolanyok! Legyszi osszatok meg velem h ti fogyokura kozben hogyan alltok ellen a hizlalo dolgoknak? (süti, csoki, péksütik) Kösziii!
fúúúú, hát nagyon nehéz, főleg amikor a szemem előtt eszik, most pont menstruáció előtt vagyok, akkor meg főleg sokat kívánok, szinte mindent. igazából mindegy is mit esznek előttem én akkor is megkívánom, mindegy hogy az egy alma, vagy szőlő én akkor is kívánom. mindent betömnék magamba legszívesebben. olyankor azon gondolkozom, hogy húú ők esznek és jól meg fognak hízni, hájasak lesznek és majd olyan narancsbőrös lesz a seggük hogy mehetnek mindenféle helyre halványítani. a legeslegrosszabb viszont este következik, amikor már kilyukad a gyomrom és csak a fehérje turmixot ihatom meg.. igazából annyira nem is szenvedés, csak úgy fogom fel, hogy nekem van a legrosszabb dolgom a világon. aztán persze ha megdícsérnek hogy látszik, hogy fogytam, vagy ha ráállok a mérlegre és látom az eredményt akkor rájövök hogy megéri az összes szenedést. viszont a mozgásra még rá kéne magam jobban szánni, mert nem elég amit csinálok.
sok sikert neked:) mióta csinálod és mennyit fogytál már? én 16 napja csinálom most kb 3-4 kilónál tarok :)
soha nem szerettem az édességeket/édes dolgokat.
Van egy kedvencem aminek sajnos nem tudok ellenállni, úgy harcolok ellene, hogy nem járok arra, ahol árulják. Inkább kerülök. De ha érzek annyi erőt magamban, hogy kibírom elmegyek a bolt előtt:)
Sehogy.
Nagyon keveset megengedek magamnak, az bőven belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!