Lehet? Diétás süti recept.
Figyelt kérdés
Pár napja diétába kezdtem, tartom is magam, de ma nagyon megkívántam az édességet. Találtam egy süti receptet, kakaótortát, amibe liszt helyett darált mandulát, cukor helyett édesítőport ír. Ha mandula helyett teljes kiörlésű rozslisztet, édesítőpor helyett barna cukrot rakok bele, az sokat változtat az ízén? Vagy nem tudtok olyan diétás süti receptet, amibe rozsliszt jó?2013. febr. 19. 14:21
1/2 SzilKa válasza:
A barna cukor gyolyan cukor, ahelyett inkabb steviat vagy nyirfacukrot hasznalj. A teljes kiorlesu liszt jo lesz.
2/2 anonim válasza:
A barnacukor és a rozsliszt is ugyanúgy hízlal, mint a sima, ez csak népbutítás. Ha mandulát és édesítőszert ír, akkor azt rakd bele, vagy csináld úgy ahogy mondod, de diétás nem lesz attól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!