Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, 170 centi magas, a súlyom nem tudom.

reggeli: 2 szelet tk. kenyér (60 kcal/db), 1-1 szelet felvágott (10 kcal/szelet), 1-1 szelet light sajt, 300 g paradicsom, 1 instant kávé (70 kcal)

tízórai: 150 g sovány túró, 1 alma (200 g)

ebéd: 3 evőkanálnyi krumplipüré ( nem bírtam ellenállni :(), 1 kocka rakott hús (csirkemell, rajta gomba, zsírszegény tejföl, a tetejére félzsíros sajt olvasztva. egy kocka kb 10*10 centis), egy instant kávé

vacsora: szintén egy kocka rakott hús (10*10es ez is, méretre lettek csinálva)

Emellett még megittam 2 deci tejet, és 1 deci citromléből (25 kcal) készült limonádét.

Ma nem mozgós napom volt, de egyébként heti 3-4 alkalommal -ahogy az időm engedi- edzek 1,5 órát. Köszi előre is!

2013. márc. 28. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mivel ez egy fogyókúrás topic, a válaszolok annak megfelelően adták meg - az egyébként helyes - válaszaikat.
2013. márc. 29. 06:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy számolgatsz,görcsölsz és bűntudatod van az evéstől. Minek számolod a kalóriákat? Mert ez rég nem tudatosság,hanem megszállottság. Ennyi mindent észben tartani arra vall,hogy rágörcsöltél. És ha ne adja Isten 15 kalória volt a felvágott?Akkor mi van, akkor oda az egész napi küzdés? Hülyeséget csináltok. Nem számolni kell,meg agyalni,hogy Úristen,ez most 5 gramm fehérje! Tudatosan kell étkezni,és örömmel,hogy jó érzés legyen az evés,ne bűntudatot okozzon és olyan kérdést vessen fel,hogy "sokat ettem ma?" Nekem ez például nem sok étel. De engem nem is érdekel,hogy 10x10es kocka,vagy két nagy szelet hús,és nem azért,mert nem vagyok tudatos,hanem mert igyekszem élvezni az evést.

A súlyod nem tudod...ez elég nagy baj. Térjetek már magatokhoz,de komolyan, ez a hülye fogyókúra elveszi az eszeteket.

2013. márc. 29. 09:37
 13/13 anonim válasza:

Az utolsónak igaza van.. Aki azt írta,nincs másra szükség csak zöldségre meg fehérjére az eléggé buta,mikor elkezdtem fogyózni (164 cm,76,5 kiló,16 év) elmentünk dietetikushoz és azt mondta,hogy 1-1 dietetikus finomság és néha néha egy csoki belefér.Ha mindent elveszek a testemtől és koplalok akkor mindentől még a víztől is hízni fogok.Én azóta is úgy eszek,hogy azt eszem amit a többiek,heti 3 szor intenzíven sportolok és lefekvés előtt 2 órával már nem eszem.Mi amúgy sem eszünk semmit túl zsírosan de én legtöbbször zsírszegény tejtermékeket eszem stb...stb.. imádom a dietetikus finomságokat,amiket már anya is eltud itthon készíteni.

Eredmény: 1,5 év alatt 15 kiló minusz és ami a legfontosabb a testzsír arányom a harmadára csökkent! Tökéletesen jól érzem magam :) Ma pl. sültkrumplit csináltam magamnak (sütőben szoktam megsütni nem olajba)és rántott húst,isteni volt!! :P és nincs semmi bűntudatom! :) Szóval ne parázz :)

2013. márc. 31. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!