Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

170 centi magas lány vagyok, a súlyom nem tudom, sosem méredzkedtem magamtól, legutoljára talán 3 éve a suliorvosnál. Azt tudom, hogy nem vagyok elégedett azzal, amit a tükörben látok, egy tizest le kéne dobni...kb, már nem vagyok jó a kilóbecsülgetésben sem. Ez volt a mai kajám, ma nem edzettem, pihenőnap volt:

reggeli: 2 szelet tk. kenyér, 2 szelet pulykamellsonka, 2 "lap" light sajt, kb. 150 gramm sovány túró, egy közepes paradicsom, kávé

tízórai: alma (kb 250 gramm lehetett, elég nagy volt)

ebéd: 150 gramm sovány túró, egy nagyobb paradicsom, kávé

vacsora: alma (ez is kb. akkor volt, mint a másik)

Leírva elég soknak tűnik, kalóriára kb 1200at számoltam, bár nem tudom, mennyit tévedhettem. Köszi előre is!

uzsonna: 2 szál hagyma, 3 "lap" sajt, 10 szelet pulykamellsonka, 150 gramm sovány túró

2013. márc. 21. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
nem sokat, csak sz*rokat, ráadásul nem akkor, amikor kellene. nagyon hülye időpontok, nem jó kajaelosztás.
2013. márc. 21. 20:23
 2/8 ChristianeF válasza:
miért is szar? a túró meg az alma? a pulyasonka? semmi rossz nincs benne! annyi h vacsira ne almát egyél a gyümölcscukor miatt :) inkább túró
2013. márc. 21. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
úgy értettem, h nem valami változatosan. de a kávé nem tudom mit keres ott.
2013. márc. 21. 20:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezeket szeretem, ez van. Illetve ma nem is sikerült főtt kaját ennem, egész nap rohangáltam, az előbb értem haza, mikor kérdeztem, akkor meg már nem voltam éhes. Miért hülye az időbeosztás? Nem írtam sehol sem órát. Kb 2-2,5 óránként ettem. Tudom, hogy almát nem kéne este ennem, de még nem mostanában fekszem le, így hátha nem gond :) Szóval akkor kalóriailag nem volt sok?
2013. márc. 21. 20:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Kávét meg nehogy már ne igyak. Szeretem az ízét, a hatására is szükségem van. Azért ilyen drasztikusan nem vonok meg magamtól dolgokat. A nasit, fehér kenyeret, lisztet, tésztát, zsíros és olajos dolgokat igen, a gyors kaját is természetesen, de ezen kívül semmit, és nem is érzek bűntudatot mondjuk a kávé miatt.
2013. márc. 21. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok

a túrót nem reggel hanem estére, fehérjének kellene. ezért mondtam a szar időbeosztást.

én is lemondtam a kávéról! nehogy már neked ne menne..

igyál helyette teát, annak is ugyanolyan hatása van.

2013. márc. 22. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó! A kávéval mi a f*sz bajod van?Cukor+tej nélkül teljesen jó.A tea na az.. esetleg zöld tea, de azt meg nem mindenki bírja (mondjuk te lehet telebaszod cukorral és így iható)
2013. márc. 22. 17:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy este IS kell fehérje, de nem hinném, hogy olyan hűdenagy probléma lenne abból, hogy reggel is azt eszek :D A kávéról pedig akkor sem mondok le, nem azért, mert nem bírok, hanem mert nem akarok.
2013. márc. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!