Sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
reggeli: tej műzlivel
ebéd babasaláta
bab
bonduelles kukorica konzerv fele
1 vöröshagyma
ecet
só
vacsira narancs,joghurttal
2013. febr. 15. 17:50
3/23 A kérdező kommentje:
mert?
2013. febr. 15. 18:02
4/23 A kérdező kommentje:
de akkor indokoljatok is basszus...
2013. febr. 15. 18:02
5/23 anonim válasza:
Ez a napi menü magában megér egy Darwin-díjat.
Most komolyan: vöröshagymát és ecetet magában? Babot hogyan?
6/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. Sőt: pl. egy kis csirkehús még jó lenne.
7/23 A kérdező kommentje:
milyen magában???
azt hivják úgy hogy babsaláta...
csak ha annyit irok hogy babsalàta lelettem volna szurva hogy mi az hogy nem irom mit teszek bele.
2013. febr. 15. 18:39
8/23 A kérdező kommentje:
grillcsirkét tegnap ettem :)
2013. febr. 15. 18:40
9/23 Awful11 válasza:
Mi nem jó rajta? SEMMI! Nem ettél szinte semmi fehérjét, max. 10 grammot. Tej? Nem kell tejet inni! Vacsorára narancs és joghurt? Ennél rosszabb nem is lehetne. Először is az utolsó étkezésed ne 6-kor legyen, kivéve ha 8-kor fekszel le! Ha fogyni akarsz akkor ez semmi képen nem jó, de ez sehogy sem jó!
10/23 anonim válasza:
Mivel nem írtad a mennyiséget, nem tudhatjuk ;) De tegyük fel, hogy normál adagok. Nekem nem tűnik soknak. S nem mellesleg Darwin-díjasnak sem (a hagyma és ecet nyilván a babsaláta része volt, okosak! még ha nincs is ez kiemelve, elválasztva, illetve el van, az 'ebéd' és 'vacsora' közti az egy étkezés). Lehetnek hibái (én nem vagyok szakember, úgyhogy örülök, ha a saját testemre hallgatva megyek a nekem megfelelő táplálkozás irányába), de akkor Darwin-díjas az emberek zöme, mert ennél rosszabbul esznek... Amúgy ez egy nap, nyilván nem ilyen mind, kevés infónk van ezt megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!