Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2 db puffasztott rízs (kör alakú)

+ 2db füstli sajtos virsli

Ebéd : 5 db derelye (suliban eszek)

Ma már nem fogok enni. Sok volt az 5 derelye ?

13/L

2013. jan. 28. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Sok értéktelen szemetet ettél.

Amúgy meg keveset.

13 éves vagy, fejlődésben, a szervezetednek ennél sokkal több és jobb kajára van szüksége! Csak derelye volt a suliban! Füstlit felejtsd el, húsipari hulladék, műanyagokkal felturbózva. Zöldség, gyümölcs, húsok. Cukor, fehérliszt nem.

Kellene enned ma még, mert amit ma bevittél, az értékelhetetlen és tápanyaghiányos. Ezzel csak tönkreteszed magad.

2013. jan. 28. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
A csak derelye volt a suliban persze kérdésnek indult, véletlenül tettem ! jelet.
2013. jan. 28. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, igen csak derelye volt egy kis fahéjjal a tetején
2013. jan. 28. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy nem volt más kaja a menzán, büfében vagy ahol a derelyét etted?
2013. jan. 28. 14:24
 5/7 A kérdező kommentje:
A menzán nem, viszont büfé az van, de oda soha nem járok, mert csokin és cukron kivül mást nem lehet kapni.
2013. jan. 28. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik jobb, mint a másik. Nem tudod otthonról vinni a kaját?
2013. jan. 28. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem fogsz ma már enni? Egyél napi ötször (de min. 3szor), ha egyszer-egyszer édesség van ebédre, az még nem tragédia, de ne éhezz utána egész nap! Így csak tönkreteszed magad. Ha nagyon fogyni akarsz, mozogj és nassolás helyett egyél gyümölcsöt, 13 évesen nem kéne koplalni.

5 derelye szerintem amúgy sem sok, a menza nem az óriási adagokról híres.

2013. jan. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!