Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

reggeli: tej műzlivel

ebéd babasaláta

bab

bonduelles kukorica konzerv fele

1 vöröshagyma

ecet

vacsira narancs,joghurttal

2013. febr. 15. 17:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tegnap evett csirkét, volt fehérjebevitel.
2013. febr. 15. 18:53
 12/23 A kérdező kommentje:
én úgytudtam a babban rengeteg a fehérje.....
2013. febr. 15. 18:54
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyébként meg: a vöröshagyma akár magában is jó. Hatásos a nátha ellen. :) Na jó, aznap már nem kell randira menni. :)
2013. febr. 15. 18:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha ebben nincs fehérje, akkor nekem már rég halottnak kéne lennem fehérjehiány miatt... :D

Egyesek szerint pont korán kell befejezni a vacsorát, ha fogyni akarunk - nem mondom, hogy egyetértek, gőzöm sincs, de nem is érdekel, én nem teszem azt soha. Csak mondom, annyiféle dolog van, és ha neki ez jó vagy kipróbálja, az tragédia? A tejet nem védem :P

Sokkal, sokkal rosszabb vacsorái lehetnének. Könnyű vacsora és végre megjelent a nyers gyümölcs :D Én ugyan nem keverném semmivel és én többnyire reggelire eszem azt, de nem vagyunk egyformák. van, aki nem tud gyümölcsöt magában enni, mert pokolian éhes lesz tőle. Inkább egye akkor mással.

2013. febr. 15. 18:56
 15/23 anonim ***** válasza:

"én úgytudtam a babban rengeteg a fehérje....."

Én is így tudom. :)

De egy kis husi akkor is jól jön.

2013. febr. 15. 18:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Ugyan van benne fehérje, de esszenciális aminosavak állati eredetű ételekben vannak, tehát kéne az a hús, gondolom így értették a válaszolók és ebben igazuk van.
2013. febr. 15. 19:02
 17/23 anonim ***** válasza:

"ebéd babAsaláta" :)

az durva.

Ne haragudj a trollkodásért.

Szerintem tök rendben volt a menüd.

2013. febr. 15. 19:04
 18/23 Awful11 ***** válasza:

De a bab az növényi fehérje. Azt nem is kéne beleszámolni.

Itt van róle egy cikk olvassátok el!

[link]

18:53-as válaszoló: tegnap igen evett csirkét, de azt TEGNAP ette. Mit gondolsz nincs minden nap szükséged fehérjebevitelre??

shiNIN: "Egyesek szerint pont korán kell befejezni a vacsorát, ha fogyni akarunk." Igen, a hülyék szerint, akik kitalálták, hogy nem kell enni 6 után. Este is szükségünk van tápanyagokra, és ilyenkor már csak fehérjét kéne fogyasztani.

Gyümölcsök jók, de azt reggelre kéne enni.

2013. febr. 15. 19:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Egyrészt evett állati eredetű termékeket, másrészt sok növényben is van eszenciális aminosav (még evett is ilyen növényeket ma a kérdező). A vegánoknak komoly problémáik lenne egyébként (aki nem figyel oda, annak persze így is lehet, de az egy más kérdés).

Nem volt meg minden szükséges tápanyag ideális mennyiségben a mai étkezésében, na és? Ha böjtnapot tartok, akkor én is Darwin-díjra érdemes vagyok szerintetek?

2013. febr. 15. 19:09
 20/23 Awful11 ***** válasza:

"reggeli: tej műzlivel

ebéd babasaláta

bab

bonduelles kukorica konzerv fele

1 vöröshagyma

ecet

vacsira narancs,joghurttal"

Ezek közül mi volt állati eredetű és normális? Amúgy elolvastad a cikket? Látom nem.

2013. febr. 15. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!