Sokat ettem ma?
18 éves lány vagyok, 170 centi magas, a súlyom nem tudom.
reggeli: 2 szelet tk. kenyér (60 kcal/db), 1-1 szelet felvágott (10 kcal/szelet), 1-1 szelet light sajt, 300 g paradicsom, 1 instant kávé (70 kcal)
tízórai: 150 g sovány túró, 1 alma (200 g)
ebéd: 3 evőkanálnyi krumplipüré ( nem bírtam ellenállni :(), 1 kocka rakott hús (csirkemell, rajta gomba, zsírszegény tejföl, a tetejére félzsíros sajt olvasztva. egy kocka kb 10*10 centis), egy instant kávé
vacsora: szintén egy kocka rakott hús (10*10es ez is, méretre lettek csinálva)
Emellett még megittam 2 deci tejet, és 1 deci citromléből (25 kcal) készült limonádét.
Ma nem mozgós napom volt, de egyébként heti 3-4 alkalommal -ahogy az időm engedi- edzek 1,5 órát. Köszi előre is!
Bocsi, nem rántott hús, hanem sima sült csirkemell :)
Egyébként nem hinném, hogy a csirkemellsonka, sovány túró, alma, teljes kiőrlésű kenyér annyira szar lenne, ennél jobbakat nem tudok kitalálni (nem élhetek csak csirkén és zöldségeken, kell más is). Kalória szempontjából milyen?
Nem kell más:)
Csirkében van fehérje, rizsben van szénhidrát, zöldségekben/gyümölcsökben vannak elemi rostok. Ezen kívül kell neked még vitamin. Ennyire van szükséged. Az autódba se kell egyik nap rózsa, másik nap liliom illatú benzint tankolni, a testünk se működik sokkal másképp.
Teljesen jó volt, nyugi!!
Ezen az oldalon tej és gluténfóbiásók vannak(paleósok) vagy pedig elvetemült fogyózok. Átlagos ételek, átlagos mennyiség. Minden volt benne, teljesen jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!