120-130kg-s ízületi, táplálkozási problémákkal küzdő 50évesn Nőnek mit lehet ajánlani, hogy kicsit leadjon a súlyából, összekapja magát?
Szinte csak sajtot eszik, teát keksszel, péksütit, cukorkát. A 4.terhesség óta csak folyósodik, alig tud mozogni súly+ízületei, amik egymást erősítik.
Rossz nézni a szenvedéseit.
Mit lehetne javasolni neki, ezekhez a diétákhoz-fogyózáshoz cseppet sem értek.
legyél őszinte, de kíméletes
süss neki valamit, vagy mond neki h te is le szeretnél adni pár kg-t és csinálhatnátok eggyütt
rendeljetek közösen a fejjebb linkelt oldalról
nagyon finom, egy ideig én is ettem
Na ha én fogyok, akkor átlátszó leszek:S Sajna én a másik véglet vagyok.
Szóval épp egészségesen szeretnék picit hízni.
akkor kresd fel az egyik ismerősét, és kérd meg rá
vagy ha a férjednek van pár kg plussza akkor őt kérd meg
szerintem valaki biztos akad
majd írd meg h mi lett, mert nagyon érdekel
sok sikert
szántóvetőnek igaza van
fogjatok össze
próbálok vele beszélni, meg apóssal is, hátha neki bejönne pár új kaja. És megbeszélni, hogy egy darab sajtot vegyen ne 3t, ne vegye karton szám a cukrot(hiába úgy olcsóbb jobban elfogy)
Próbálok a lányukkal is beszélni, bár sajna egyik fülén be a másikon ki, sajna ő is anyukajelleg, hízik és mellé igénytelen 24évesen:(, és beszélhetek neki, nem figyel rám, ha szólunk ellenségeskedésnek veszi amit mondunk, mindegy miként körítjük.
Hátha lesz eredménye.
Paleolit táplálkozási elvek. Beteg (és egészséges) embereknek találták ki.
De ha valaki magáért nem akar tenni, nem lehet senkit sem rávenni a változtatásra.
hívd meg magadhoz ebédre, vigyél neki vmi egészségeset
a 24 évesnek üzenném: ha így folytatja nem lesz belőle kiút [link] lap alja
Nem vagyok szakértő, tanácsokkal, tapasztalatokkal is kevésbé szolgálhatok.
De fejben nagyon sok minden eldőlhet!
Szerintem kéne egy kidolgozott program, amihez tarthatná magát.
És nem egyből csodát várni, hanem kitartóan, egyszerre mindig csak egy kis célt kitűznie maga elé, amit el is tud érni. Ha ez megvan, akkor lehet menni tovább...
Én csak egy motivációs videóval tudok szolgálni:
(A videó alján a menüből be lehet állítani magyar feliratot.)
https://www.youtube.com/watch?v=DBm60IF9ZBI
Remélem sikerül változtatnia a rossz szokásain, és lesz elég akaratereje is hozzá!
Üdv, Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!