Aki ilyen problémákkal küzd milyen tornát végezhet?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni,DE derékfájós vagyok, be is szokott csípődni az ideg, térd ízületi kopásom is van, nyaki gerinc sérvem van. Talán ennyi, milyen tornát végezhet aki ezekkel a problémákkal küzd. A sétát ne írjátok, mert azt tudom, hogy lehet.2012. júl. 23. 19:22
1/5 anonim válasza:
Gyógytornászod nem írt fel kötelező gyakorlatokat?
Nyilván minden olyan gyakorlat, ami a gerincedet nem terheli.
Egyébként meg a diéta nem az edzéstől függ, hanem 70%-ban attól, hogy mit eszel. A gerincsérv nem lehet kifogás rá.
2/5 anonim válasza:
Én az úszásra tippelek, az egész jól átmozgatja a testet és kíméli az izületeket is, esetleg a jóga
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kifogásnak írtam a gerincsérvet,a gyógytornász nem írt ki tornát.Az étkezésről annyit,hogy pl.reggeli,fél teljes kiőrlésű vekni,gépsonka,uborka,pari. Ebédre /ShapeShifter féle/főzelék,főleg csirkemell,grillezve,vagy pörinek.Durum tészta nyersen mérve 7dkg.Barna rizs szintén 7dkg.Vacsira általában túró,mozzarella sajt,csirkemell,pari,ubi.A fenti blogból többfélét elkészítettem már és nagyon finomak.Szinte semmi fehér lisztből készült terméket nem eszem.Általában tízórait,és uzsonnát nem kívánok enni.Nem sokat fogytam még,de remélem fogok.
2012. júl. 23. 19:50
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó, de a mozgást ne hanyagold el, mert kiújulhat a sérved. Csak azzal tudod karban tartani!
5/5 anonim válasza:
Édesanyámnak is nyaki gerincsérve van. Jár gyógytornára és otthon is csinálja a gyakorlatokat. Változtatott az étkezésén is és 4 hónap alatt leadott 7 kg-ot, de mivel formásodott is, többnek néz ki. Jaa, és 61 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!