Nincs elég kitartásom, hogy folyamatosan tornázzak, és ne egyek csokit, meg sütit! Hogy lehet ezen változtatni? Egyedül elég nehéz, van olyan oldal, amely hasonló problémákkal foglalkozik?
ha nincs kitartásod, akkor nem is akarod te ezt igazán.
Ezen mások sem tudnak segíteni. Egyébként én is küzdöttem hasonló problémával, ezért felállítottam magamnak célokat, amik elég erőt adtak.
Írj listát. Én mindig így fogyóztam... mindig leírtam, mik a céljaim, mennyit és mit ettem egy nap, mennyit változott a súlyom (fizikusoknak tömegem :D), a többit meg a lelkiismeretemre bíztam... :)Aztán lett egy szép hosszú listám, meg egész jó alakom.
Amúgy hány kiló vagy, és hány centi, és hány éves? Lehet, hogy nem is kellene fogyóznod, mi meg itt osztjuk a tanácsokat... nem szeretném, ha betegség lenne a vége, így látatlanban.
Egyébként van egy csomó fórum, és szintén egy csomóan vannak, akik társfogyózókat keresnek, és tartják egymásban a lelket. Hajrá. Én szurkolok. :)
Nem mondanám magam kövérnek, de van feleslegem, sokat úsztam, tornáztam, de az utóbbi időben nagyon keveset. 19 éves vagyok, 158 cm magas és 58 kg. Mivel nagyon alacsony vagyok, kövérebbnek nézek ki. Egy pár éve semmit se tudtam fogyni. Nem 10 kg-ot akarok, csak vagy 8 kilót. Az e-mail címem: berni90@fibermail.hu
Ha hasonló cipőben jár írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!