Mi lehet a fogyás stagnálás oka?
Figyelt kérdés
Január eleje óta kalóriaszámlálós életmódot folytatok.Az elején gyorsan lementem 8 kiló de már február közepe óta semmi.Napi 900 kalóriát eszek zsírszegény tejtermék,sovány hús zöldség-gyümölcs nulla cukor és lisztes kaja.Napi 3 liter víz.Naponta 20 perc súlyzózás ,utána 1 óra kocogás vagy ellipszis tréner.Mit csinálok rosszul ,igaz nekem nincs pajzsmirigyem ezért is nem tarthatom az 1200 kalóriát mert attól hízok.Próbáltam a dukan diétát de attól a 3.nap után farkaséhség tört rám ami nem jellemző egyébkéntrám2013. márc. 14. 12:55
11/15 A kérdező kommentje:
Természetesen megkérdeztem.Azt mondta ez legyen a legnagyobb bajom ez még nem gond ha van 10 kiló feleslegem.Már kipróbáltam az 1200 kal .1 hét alatt 4 kilóval lettem több.
2013. márc. 14. 23:06
12/15 anonim válasza:
1200 kalóriát milyen tápanyagokból vittél be?
Mert teljesen máshogy reagál a testünk a szénhidrátokra és a zsírokra-fehérjékre.
13/15 A kérdező kommentje:
Amit az elején írtam.
2013. márc. 15. 10:57
14/15 anonim válasza:
off: és amúgy mi a helyzet a húsban található növekedési hormonokkal, amiket az állat kap??mert ugye a nagyipari húsokban mind van, elég rendesen....ugye ezek nem tisztulnak ki. kevesen tehetik meg, hogy háztáji, bió húst egyenek..kiváncsi vagyok ez milyen hatással van az emberi szervezetre. (én paleózom és foglalkoztat ez a kérdés). elnézést az elkanyarodásért! amúgy nekem is volt hogy stagnált a súlyom, akár egy hónapot is, aztán megint megindul. kitartás csak!
15/15 anonim válasza:
Tényleg. Akkor próbálkozz meg a tejmentességgel.
--
OFF
Az állattenyésztőknek a legolcsóbb szójás tápokra van pénzük (ez se jó) de a hormon adagolás nem csak illegális, hanem még drága is lenne. Tehát a kommersz húsok minősége ha nem is ideális nekünk, annyira közel sem problémásak mint a tejtermékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!