Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem fogyok?

Miert nem fogyok?

Figyelt kérdés

alig eszem egy nap, tehat ha tehetem elhalasztom a reggelit es az ebedet, sajnos a vacsorarol nem maradhatok le, meg ha ebedelek is, akkor is nagyon egezsegesen. sok salatat eszem, csak csirkehust, gyumolcsoket. tovabba jarok aerobikra is ahol biztosan lemegy 500-600 kaloria, kb amennyit ettem aznap. mas emberek ilyen etrendel lefogynak. meg fogyaszto tablettat is beveszek minden etkezes elott es ezutan meg hiztam is.

mi lehet az oka?

u.i.: regebben elorordult hogy egesz nap nem ettem semmit es sprotoltam, akkor fogytam egy keveset.

nagyon ketsegbe vagyok esve, ugyanis kepes vagyok hulyesegeket csinalni ha meglatom hogy mennyit mutat a merleg. meg ha azt az elvet is elfogadom hogy ne kilora hanem kinezetre akarjak fogyni.

2013. márc. 12. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Te magad leírtad, mit teszel rosszul.

Millió kérdésnél olvashattad már, hogy az éhezés a legrosszabb módszer a fogyáshoz, de csak folytasd a hülyeséged.

2013. márc. 12. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

azért nem fogysz mert pont annyi kalóriát eszel-iszol meg egy nap,mint amennyi a szervezetednek kell,

-ha a kelleténél többet eszünk: akkor hízunk,

-ha pont annyit,akkor: egyhelyben áll a súlyunk,

-ha a szükségesnél kevesebbet, akkor meg: fogyunk,

2013. márc. 12. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Naponta egyél többször, és egy-egy étkezésnél viszonylag keveset. Akkor a szervezet nem éhezik, és tudni fogja, hogy amikor szüksége lesz rá, ismét csak kapni fog. Ebben az esetben (ha mégis úgy alakul) ha valamiből mégiscsak többet eszel, mint amire éppen akkor a szervezetnek szüksége van, nem fog tartalékolni, hanem "továbbengedi" a pillanatnyi többletet.

Reggel, d.e. egyél inkább szénhidrátot, ebédre ha teheted egyél valami főttet-sültet-pároltat salátával, d.u. uzsi, este vacsi is kell.

Minél kevesebb ch-tartalmú kaja (kenyér, tészta, hasonlók), minden nap kell a zöldség-gyümölcs és a fehérje, ha nem husiból, akkor tojás, túró, kefír, stb. formában.

Napi 2,0 liter folyadék (éhség ellen is tökéletes egy pohár víz), és napi rendszeres mozgás.

Ne hirtelen akarj fogyni, csak módszeresen, kitartóan csináld.

2013. márc. 12. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Alig eszel? Hát mi a gond, most tapasztalod ellek a következményét, nem illene ezért panaszkodni. :)
2013. márc. 12. 10:41
 5/5 anonim válasza:
Napi öt étkezés, lehetőleg délután 6 előtt meg kell vacsorázni. Sok folyadék. Lassan egyél, pont annyit, hogy az éhség megszűnjön. Édességek, hasonlók délig fogyaszthatóak, ebéd 3 óra előtt. Tízórai és uzsonna gyümölcsök. Az 5 étkezés között lehetőleg ne egyél semmit. Mozogj rendszeresen, sokat, például fuss, biciklizz.
2013. márc. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!