Miért nem fogyok?
Egyél naponta 5x, ha teheted. Mellette mozogj rendszeresen, építs fel egy edzéstervet, ami szerint edzel.
Nem fogsz 1 hét alatt 10 kilót fogyni, ilyet ne is várj el a szervezetedtől...
(Amúgy igen, nagy hülyeség az étkezés kihagyása, olvass csak utána!)
Mondjuk lehet hogy izmosodsz is. Centiben is nézed a változást, vagy csak mérlegen?
Egyébként tényleg hülyeség már az este 6 utáni nem evés is, pláne a 4 utáni. Módosítsd inkább, hogy lefekvés előtt 2 órával már nem eszel
mert marhajó a szervezeted..Téged az evolúció igazi túlélőnek kreált...ha igaz, hogy keveset eszel, sokat mozogsz, akkor valószínű mindet feldolgoz a szervezeted..és ez nagyon jó...
az én véleményem szerint, és regaszkodom hozzá, hogy ezzel egyedül vagyok, el kellene hagynod a szénhidrátokat...
..szóval semmit amiben liszt van, semmit amiben tocsog a zsír, semmit amiben alkohol van, és a fő elhagynivaló..a cukor, és minden természetes változata..
hogy akkor mit? kérdenéd.. sovány fehér húsok, cukormentes italok, alkoholmentes italok, párolt-sült zöldségek, rengeteg gyümölcs, lehetőleg nyersen..még a mézet is hanyagolni kell..most gyógyultam ki egy erős megfázásból, két üveg méz és tartós fekvés, rögtön három kiló plusz...
lehet így is élni, magamnak bizonyítottam...aztán ha megáll a fogyás, azonos étrendnél-mozgásnál, na akkor az a szervezet által igényelt normális versenysúly.. az annyi amennyi, azt kell tartani...nekem 24.9- nél állt meg a fogyás, négy éve ezt tartom..jah, és minden régebbi nagyon szeretett ruhám patent...jó érzés..sok is az irigy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!