Ha sporttal (futás leginkább) és szálkásító (és egyben paleolit) diétával fogyok 8 kg-ot 2-3 hónap alatt az mennyire fogja megviselni a mellemet?
Egy rúgóra jár az agyunk. Én is ötvözöm itt ott a paleolit táplálkozást a szálkásító étrenddel, de én estére és edzés után meg iszok egy fehérje turmixot, mivel húsból, halból tojásból és gombából csak napi 100-105 grammnyi fehérjét sikerül bevinnem a szervezetembe.
De kérlek áruld el, hogy hogyan csinálod azt, hogy nem eszel gabonát. Nem sokat eszem én sem: egyik nap 2 db wasát, másik nap 40 gramm zabpelyhet, harmadik nap 4 db korpovitot, ennyi, de nekem kell ez a löket reggel. Majd tízóraira jönnek a gyümölcsök. Ezek nélkül nem tudom elkezdeni a napom. Hogy csinálod, hogy bírod a terhelést, az izom munkát gabona nélkül?
De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Ha végzel mellizom gyakorlatokat (én nagyon szeretem) akkor nem lesz semmi gond a melleddel. Lehet kisebb lesz, de formás. Bár ha már most meg van ereszkedve (mint az enyém, sajnos) akkor nem hiszem, hogy sokat lehet rajta segíteni.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!