Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az endrokrinológián 6hónapot...

Lizi44 kérdése:

Az endrokrinológián 6hónapot kaptam hogy lefogyjak, közben megszünt a Tb-m szeptembertől lőnöm kéne magam ha nem fogyok 15-20kg-ot csak 7et sikerült. Milyen kúrát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Cukor beteg vagyok nincs TB nem szedek gyógyszert tudom, hogy fogynom kéne, mivel nem vagyok jogosult semmiféle ellátásra, tanácsot kérnék, mert itt a neten csak nagyon drága graham lisztes, stb, stb, fógykúra ajánlatok vannak, amire nincs pénzem.
2013. febr. 10. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Először a TB-t rendezném, ha saját magad fizeted akkor úgy tudom 6000Ft/hó.

Azt rendezd el és menj diabetológiára ott tudnak neked diétást ételt összeállítani.

A netes diéták jellemzően átlagembereknek szólnak, nem cukorbetegeknek.

2013. febr. 10. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Tb-t magadnak is fizetheted,olcsóbb,mintha a kezelésekről küldik majd ki a számlát.Valahol olvastam,6600ft egy hónapra,de ennek inkább nézz utána!
2013. febr. 10. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt ajánlom, hogy LEGYEN TB-d!

Idén 6660 Ft/hó.

Bemégy a legközelebbi NAV-hoz és bejelentkezel egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére.

2013. febr. 10. 14:18
 4/5 anonim válasza:

Nem értelek.

Ha cukorbeteg vagy, akkor a "lövés" és a testtömeged között nincs ok-okozati összefüggés.

Mindegy, hogy 45kg vagy 120kg-os vagy, akkor is kéne magad "lőni".

A cukorbetegség állapot, ami rosszabodhat, de javulni biztos nem fog - amennyiben már inzulinra szorulsz.

Másik kérdés, hogy mi lesz, ha nem sikerül lefogyni?

Börtön/kivégzés?

2013. febr. 10. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Mind az 1. mind a 2. (és a 3.) típusú cukorbetegség esetén:

Állapotjavulás VÁRHATÓ (működő hasnyálmirigy esetén gyógyulás) a hagyományos, gyógyszerszedésre irányító cukorbeteg diéta elkerülésével, helyette:

- zöldségek, húsok fogyasztásával

- gyümölcsfogyasztás korlátozásával

- tejtermékek, nagy keményítőtartalmú ételek, cukrozás teljes mellőzésével!

Tehát a drága graham liszt még embernek jót nem okozott, csak a kereskedőknek, gabonatermelőknek, pékeknek. A mérsékeltebb árú zöldségek, húsok közül mérsékeltebb árú belsőségek kiváló tápanyagforrások a fogyás elérésére, inzulinrezisztencia gyógyítására, a cukorbetegség kezelésére. Ha még nem lövöd magad gyógyszerrel, akkor még különösebb kényelmetlenségek nélkül el tudsz kezdeni úgy táplálkozni, ahogyan mindenkinek kellene hogy ezeket a betegség eltűnjenek végre a Földről.

2013. febr. 10. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!