Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
A nyáron leadtam kb 8 kg-ot, hetente 1 kg-ot. De sajnos visszahíztam, leginkább lelki okok miatt. Most újra elkezdtem a diétát és a sportot is ugyanúgy mint nyáron. De most nem fogyok. Egyik héten 59,3 utána héten 59, múlthéten pedig 58,6 kg voltam. Miért nem fogyok?
2013. febr. 13. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Mert a lelki problémáknak sok megnyilvánulásuk van.. de nem lelki okok miatt eszel cukrot vagy kenyeret, joghurtot vagy tésztát, túrót..

1. sorban és az egyszerűség kedvéért tekintheted úgy, hogy 100%-ban az evésedhez köthető. És amíg valami problémás 'diéta' egyszer bejön, addig még az problémás marad, és nem fog örökké működni.

Nagyon valószínű, hogy nem csak húst-zöldségeket és gyümölcsöket, olajos magvakat eszel. Valahol cukor, tejtermék, keményítő csúszhat a táplálkozásodba, ami mindent bezavarhat, és nem megy a fogyás tovább.

2013. febr. 13. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
59,3-59-58,6 ha jól látom, pont fogyás. Én fogyókúrával orvoshoz mentem és az volt az első mondata, hogy 1 hónap alatt 0,5-1kg legyen, különben visszahízod
2013. febr. 13. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

:DDD

lelki okok miatt?

ezzel inkább a mentális problémák kategória rovat olvasóid fáraszd légyszíves.

fogyás=kalória deficit

hízás=kalória plusz

azért nem fogysz,mert nincs kalória deficit,vagy rossz a kaja összetétele a fehérje ch arány.

ez matek,nem lelki mit tudom én mi.

2013. febr. 13. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha megvan a kcal deficit, a rendszeres testmozgás, és a 3 óránkénti étkezés, akkor beindul az majd. Érdemes a mérleg helyett talán inkább egy centit ragadni, és mérni egyet a csípődön, ha jól csinálod, zsírt adsz le, ami ott szokott megmutatkozni.
2013. febr. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!