Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyok, mellből is fogyok,...

Ha fogyok, mellből is fogyok, ugye?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem bele a fogyókúrába, egy 10est szeretnék kb. leadni, de! már most is az a gond ruhavásárlásnál, hogy szinte bármit is találok, általában mindenhol passzol, csak mellben kicsi. És ha ledobok egy 10est, viszont mellből nem fogyok semmit, hogy találok magamnak ruhát? (ráadásul még magas is vagyok, jó gatyát rettenetesen nehezen találok.)

180cm/78kg

2013. febr. 9. 22:05
 1/6 Joshy Ca$h válasza:
Onnan először. Ezért mondtam a volt barátnőmnek jobb ha vissza hízik:)
2013. febr. 9. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez testalkatól függ. Van akinek onnan megy le legelőször, de nekem pl 15 kiló minusz után is ugyanakkora a mellem, ugyanazt a melltartót használom, csak a hátam lett keskenyebb.
2013. febr. 9. 22:12
 3/6 poiu ***** válasza:
Alkati. Általában onnan megy le későn, ahová először fölraktad.
2013. febr. 9. 22:14
 4/6 Joshy Ca$h válasza:
#2 Nem hiszem el! Küldj képet:)
2013. febr. 9. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor reménykedem, hogy viszonylag arányosan megy majd le mindenhonnan idővel. :)
2013. febr. 10. 13:28
 6/6 poiu ***** válasza:
Sajnos nem arányos. Ha hasra hízós vagy, akkor onnan megy el utoljára stb. Ne keseredj el, ha az átemenet kicsit fura lesz. Gudlak!
2013. febr. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!