Miért nem fogyok egy dekát sem?
Tudom,hogy nem épp egy fogyókúrás étrend,és ezúton kérek mindenkit,hogy nem oltást kérek,hogy ezzel nem megyek semmire..
A helyzet az,hogy nem eszem éppen diltás dolgokat,hanem amit szoktam/szeretek,de eabból igyekszem 1500 kcal alatt maradni..
(kiszámoltam több helyen is, s ennyi a keretem a heti 0,5 kg fogyáshoz) Nem vagyok valami elvarázsolt lányka,tudom hogy nem történik velem
csoda ilyen étkezéssel,viszont egy hónapja a mérleg nyelve meg sem mozdul,és kezdek kétségbe esni..:( A barátom azt mondja látszik,hogy fogytam,
de ezt sajna nem látom a mérlegen..:s pedig tényleg keveset eszem,mozgok mellette minden nap 1 órát(Rubint Réka dvd-ire aerobikozok)
De most akkor mi a probléma?
Reggeli- 1 vágott zsömle (210 kcal) + 2 szelet csirkemellsonka (40 kcal),vagy 10 dkg pizzás fornetti..(300 kcal)
1 energiaital (110 kcal) tudom,hogy nem szabadna,de nem iszom se üdíatőt,sem kávét,kell reggel hogy felébredjek,szerintem nem annyira befolyásolja ez a helyzetet.
Ebéd- Leves (300 kcal) vagy egy vágott zsömle felvágottal (300 kcal)
Délután-általában nem eszek,vagy 1 alma
Este-Általában nem eszem este
Hétvégén általában szombaton van egy nap,amikor amit megkívánok,azt meg is eszem..pl-ha megéhezek egy kis pizzára vagy csokira azt megeszem,de ez csak heti 1 nap!!
Tudom,hogy nem valami mintaétrend,de szerintem ez jóval benne van az 1500 kcal-ban,főleg,hogy mozgok naponta 1 órát,de nem létezik,hogy ha mozgok,és nem eszem sokat egy deka se menjen le!!!:(
Miért nem fogyok semmit sem,mi lehet az oka?? 165 cm/64 kg. 18/L
4hete kezdtem,fél kg ment le..
Bocsi a hibákért!!
*diétás,de abból
Nahát,köszönöm!:)
Végre egy értelmes válasz!
Megfogadom amit mondtál,erről a kalóriaszámlálásról,elosztva 7-el!(:
Nos én már a heti 10 dekának is örülnék,ott tartok lassan,de nem értem miért nem indul meg,két,három hónap elteltével sem indul meg?:(
Kedves 2...:)
Mindenhol azt olvastam,hogy heti egy nap kell,amikor jól lehet lakni,szerintem nincs ebben semmi rossz..úgy gondolom,hogy úgy,ahogy egy nap fogyókúra ugyanúgy nem csinál semmit,mint egy nap,amin megehetsz amit akarsz..:)
Egyébként..nem eszem se kenyeret,se csokit,se üdítőket nem iszom..:)
Minden nap jól lakhatsz, csak nem mindegy, hogy mivel. A pékárú minden formáját ki kell iktatnod az étrendedből és egy hét után már eredményt látsz.
Fehérje (hal, hús), mindenféle zöldség és saláta bármilyen mennyiségben. Gyümölcs reggel, délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!