Miért nem fogyok? Miért kattogok folyton ezen?
Két évvel ezelőtt 74 kiló voltam..és azóta a két nyári szünetben összesen 10 kilót fogytam csak azzal,hogy nem ettem kenyeret,chipset,csokit és ilyeneket.
Most 64 kilósan már fogyózok 3 hete,1500 kcal alatt eszek,minden nap tornázok..nem tíz perceket..hanem 60.
Mégsem indult be a fogyás,és semmi változást nem látok magamon..:S Egész nap ezen kattogok,hogy mennyi kcalt ehetek ma,számolom a kalóriákat,és mivel nincs itthon olyan kaja,amit nyugodtan ehetnék,hogy jól lakjak vele,ezért koplalok 7-től 2-ig..aztán keresek valamit és megeszem..:s
Miért nem indul be a fogyásom??:(((
64 kiló vagy? hány cm? ilyen marhaságot 64 kilóról fogyókúrázni. elől deszka hátul léc. nem tudom hány éves vagy de látom most ez a hülyeség a divat a foyózás. de ügyesen csinálod ne is egyél szinte egész nap semmit hadd jöjjön az anyagcsere zavar hátha cukorbeteg leszel, ja és ha már beteg akarsz lenni akkor még jön majd a reflux is ne aggódj a túlzott gyomorsav miatt.
jó szórakozást
Dehogy akarok beteg lenni..ez nálam afelé testképzavar..nagyon kövérnek látom magam sajnos,és ezzel küzdök már 2 éve folyamatosan..csak most már annyira elviselhetetlennek érzem magam és annyira hiábavalónak érzem a fogykúrát,ha meg sem indul a fogyás....:(
Nem akarok koplalni,de ha délelőtt megeszek reggeli után még egy szendvicset a suliba és eszek keveseket,akkor megindul már végre?:( nem sokra,max 5 kg-ra gondoltam! Egyébként 165 cm vagyok jobb napokon..:)
És 17 éves..:S
Hmm megfogadom ezt a savanyúkáposztás,retkes dolgot.:DDD
Én sajna naponta többször is lemérem magam,annyira ideges vagyok miatta.:s De tényleg jobb lenne ritkán mérni magam,főleg,hogy 5 nap múlva mensit várok.!!Köszönöm mindenkinek,sokat segítettetek!:)
Akkor már itt is a válasz a problémádra:
1. tegnap volt telihold (visszatart a szervezet)
2.Menzesz előtt: visszatart a szervezet.
Jövő hét végén mérd meg magad:)
köszike szépen!!!:)
Teliholdkor visszatart a szervezet??
Megfogadom mindenképp.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!