Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
2 hete egészségesen eszem,habár eddig is úgy ettem,de két hete határoztam el,hogy jobb lesz egy kicsit visszavennem,és mivel jön a nyár nemsokára,leadnom pár kilót..64,6 kg vagyok most,de a két hét alatt egyetlen dekát sem fogytam..:( pedig sportolok elég intenzíven egy héten 4szer.Miért nem tudok fogyni?? :((( 18/L
2013. febr. 21. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Majd 1 hónap elteltével mérd a súlyod, addig viszont érdemes lecentizni a körméreteidet. Ott már biztos van valamennyi változás.
2013. febr. 21. 13:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Ilyen rövid idő alatt már centikbe mérhető a változás?? :O
2013. febr. 21. 13:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy dolgot egyébként nem értek..bocsi az offért..de ha egy nap alatt annyi kcalt kell elégetnünk mint amennyit eszünk,és úgy fogyunk..Ha eszem kb.1500 kcalt egy nap,azt képtelen vagyok letornázni:s most tuti hülyeség volt a kérdés,de nem értem..:S
2013. febr. 21. 13:36
 4/12 anonim válasza:

Igen ez bizony hülyeseg, semmi ertelme :D

Max ha ledolgozol 500kcalt es akkor meg sokat is mondtam :D

2013. febr. 21. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Miket eszel, erről elfelejtettél írni. Ma már minden ember "egészségesen" eszik, még a mekdonáldszban is "egészséges" ételeket árulnak, csak ez nem garancia a betegségek megelőzésére, vagy az elhízás elkerülésére. Szóval Te mit hívsz egészségesnek?
2013. febr. 21. 15:42
 6/12 anonim ***** válasza:
A kalóriadeficit nem így működik, hanem egy nőnek kb 2000-2200 kalóriára van szüksége egy nap, ezt a szervezet felhasználja a napi energiaszükségleteként, de ha te megeszel 2500 kalóriát egy nap, és tornázol 400-500 kalóriányi eddzést, akkor olyan mintha csak 2000 kalóriát ettél volna, és nem hízol el, hanem tartod a súlyod, ha nem mozogsz, akkor napi 2-300 kalóriával többet viszel be, mint amit elhasználsz, és évek mulva azt veszed észre, hogy van rajtad 5-10 kg felesleg.Ha pedig 2000 klóriát eszel teszemazt, és naponta mozogsz 3-400 kalóriányit, akkor fogyni fogsz.
2013. febr. 21. 15:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Eddig nagyon max 2000 kcalt ettem egy nap.

Kb.másfél hete 1600 körül.

Hát igazából eszem sokféle dolgot..kenyeret,édességet,cukros üdítőket,gyorskajákat természetesen kerülöm.

Legtöbbször narancsot,almát,puffasztott rizst,nagyon ritkán megiszom egy energiaitalt,tudom nem szabadna,de ez hetente egyszer van.és így sem haladja meg az 1600 kcalt. Minden nap tornázom legalább 50-60 percet.

Húst szoktam még enni,néha virslit.De egyszerűen nem értem..ezek összességében nem hízlaló dolgok szerintem.:(

Meg napi 1 óra mozgással fogynom kellene.:(

Eddig 64,6 voltam,ma reggel már 65,2 voltam..pedig nem ettem többet egyáltalán..sajna az anyagcserém sem valami jó,mivel egy héten kb 2szer megyek wc-re:S

Lehet emiatt?

2013. febr. 22. 16:46
 8/12 A kérdező kommentje:
ma még 670 kcal-nál járok
2013. febr. 22. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy normál otthoni edzés nem több, mint kb 250 kalória.
2013. febr. 22. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha toalett problémád van, akkor egyél este retket, káposztát vagy akár főtt céklát. Délben egy jó nagy adag székelykáposzta is csodát tesz, egyben megvan a fehérje és zöldség adagod is.
2013. febr. 22. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!