Miért nem fogyok továb?
Figyelt kérdés
25 kilot fogytam egy honapra elhaggytam a fogyokurát és felment 10 kiló.Most én edzek és nyomatom fagyokurát is de egyszerüen csak feljeb megy egyik nap kiprobáltam nem ettem egy falatot se atol régen mindig látszot hogy könyebb lettem most meg megint nehezeb lettem az miért van me mostmár ez igy nagyon rosz?2013. febr. 24. 17:51
1/6 anonim válasza:
Tartalékol a szervezetet. Ha koplalással fogytál akkor érthető.
2/6 anonim válasza:
Mert össze-vissza csinálod. Íme te vagy egy jó példa arra, hogy mi történik akkor, ha valaki ide-oda kapkod és nem étkezik helyesen.
Inkább arra legyél kíváncsi, hogy hogyan kellene egészségesen táplálkozzál, mert amíg ezt nem tanulod meg, addig össze-vissza fog ingadozni a súlyod.
3/6 anonim válasza:
Mert örökre ugyanúgy kell étkezned! Ezt édesanyámon keresztül is meg tudom erősíteni, aki az utóbbi években elengedte magát, és elkezdett enni. Most már kezd visszatérni régi önmagához: napi egyszer egy kb tenyérnyi ételt eszik, és elkezdett visszafogyni. Ennyire kövér még a szüléseikor sem volt! A közelében sem járt!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! Amugy ez meg ojan igazságtalanság már csomoan egész nap eszik aszt a sok szar mű kaját aszt soha nem hiznak el én meg ha párszor ennék belöle egyböl felmene rám! :(
2013. febr. 25. 06:45
5/6 anonim válasza:
Majd elhíznak ők is egyszer. ;)
Viszont változtass az életmódodon, amit örökké tudsz tartani és nem okoz nehézséget betartani, mert ez így nem okés, hogy abbahagyod a fogyót és visszahízol!
6/6 A kérdező kommentje:
Hát tudom nagyon nagy hűlyeség volt elhagynom! De majd probálom akk korigálni.
2013. febr. 25. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!