Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert van annyira oda mindenki...

Miert van annyira oda mindenki, hogyha valaki izombol fogy?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogyik?

Azért, mert attól csak a testtömeged lesz kevesebb, a zsír marad ugyanannyi. A test formáját az izmok adják, ezért ha kevesebb lesz az izom, csak rosszabbul fogsz kinézni.

2013. febr. 16. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Marha egyszerű a dolog, mert izmaid határozzák meg a körvonalaidat és még a legjobb diétával is veszítesz némi izmot, na meg be kell vallani a legtöbb fogyni vágyó nem rendelkezik sportmúlttal így jelentősebb izommal sem, így a végére egy löttyedt alakot fog kapni.

Meg egy kicsit másabb téma hogy sokan mondják hogy de hát a combjuk izmos, ez részben igaz mert a lábaid hozzászoktak ahhoz hogy egy nagyobb súlyt cipelj el ezért az évek során az egyénhez képest megizmosodott. Viszont kétlem hogy az a comb nem tartalmaz zsírt egy túlsúlyosnál, aki nem hiszi el próbálja meg megfeszíteni az izmot és tapintson fölé. Na az ottani puha réteget is zsírnak nevezik. Mellesleg mivel már kisebb súlyt kell cipelnie a sikeres diéta után a lábaknak ezért nem kap akkora terhelést az ottani izom így le fog az épülni, feltéve ha nem végez rá erősítő gyakorlatokat, de még úgyis lesz izomveszteség.

2013. febr. 16. 12:18
 3/7 A kérdező kommentje:
En aztolvastam, hogy akkor fogysz izombol, ha ugy fogyozol, hogy alig eszel, es semmit nem mozogsz. Nekem pedig tobben mondtak itt, hogy izombol fogyok, nem pedig zsirbol. Pedig igaz kevesebbet eszem, mint maskor(es megnezem jobban, hogy mit), valamint sokat setalok le-fel, illetve kocogok 20 peret naponta. Fogytam eddig vagy 8-9 kg, de latszik, mivel hasam sokkal kisebb lett, a combom is, karom is....
2013. febr. 16. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vigyázol, akkor csak a végén veszed észre, hogy hoppsz mégsem jártál jól, bár 'fogytál'.

Ezért mondjuk annyit a sok zöldség és hús evést, kevés vagy semmi gabona, tejfogyasztást.

2013. febr. 16. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Amigo mester, te még itt? :O
2013. febr. 16. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Amigo! Te meg mi a francrol beszelsz?
2013. febr. 16. 13:22
 7/7 Mirk ***** válasza:

Nem gondoltam volna, hogy van ember aki ezt nem érti.

A "kövérség" zsírfelesleget jelent, nem izomfelesleget. Aki FOGYni akar az zsírt akar leadni. Ha leadod az izmaidat és ugyanannyi zsír marad rajtad, csak csökken a testsúlyod az nem nevezhető eredménynek. Az izomzatra szükséged van, a zsírra pedig nincs.

2013. febr. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!