5 napig szinte semmit nem ehetek. Mit tegyek, hogy ne veszítsek izomból?
Figyelt kérdés
Egészségügyi tesztelések meg hasonló vizsgálatok miatt 5 napig alig ehetek, csak azt ami a vizsgálathoz kell. Mit tegyek, hogy ne a legmélyebb izmokból fogyjak? Ha mozgok mellette, akkor fogyhatok zsírból? És ha proteint szedek kapszulában? Mit javasoltok?2013. jan. 30. 21:12
1/5 anonim válasza:
5 nap az semmi. Semmi káros folyama nem megy végbe ennyi idő alatt a szervezetedben, leszámítva azt, ha egyáltalán nem eszel, akkor három nap múlva pusztulni kezdenek a bélbolyhaid. Ennyi idő alatt még csak a raktárok (pl.glükóz) ürülnek ki.
2/5 anonim válasza:
Ha vizsgálat, akkor kérdezd meg az orvost, hogy mit ehetsz. fehérje mellett szénhidrátra is szükség van, és állóképességi edzést ne végezz, csak erőnlétit, de azt se kifulladásig.
3/5 A kérdező kommentje:
Előzőleg több mint egy évig anorexiától szenvedtem (még most is néha előjön), de nagyon megijedtem, amikor végre felfogtam amit már egy ideje hallgatok: hogy ezzel a saját "ősi" izmaimat pusztítom, amikor évtizedig tartó tánccal és mindenfélével építettem gyerekkoromban. Azt pedig már sosem kapom vissza, ha egyszer elveszik... szóval most parázok, és igyekszem megtartani legalább azt, ami maradt
2013. jan. 30. 22:46
4/5 A kérdező kommentje:
egy hónapja kb már normálisan étkezem, igyekszem egészségesen és változatosan, mozgok is
2013. jan. 30. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!