Mi igaz és mi nem? Én már nem tudom eldönteni mindenki mást állít.
Én függő vagyok, édesség függő. Egyszerűen nem tudok róla lemondani. Azt gondoltam ki, hogy Béres Alexandra súlykontrollja szerint fogok étkezni. Ez a diéta engedi a reggeli zabkását vagy outmealt, délelőtt folyamán pedig lehet enni egy súlykontroll muffint, ami gyümölcs, zabkorpa, tojás és tej keveréke. Nem minden nap fogyasztanám.
De annyira elbizonytalanodtam, mert sokan azt mondják, hogy a gabona minden formája rossz, mások, hogy a tej rossz. De én nem tudok lemondani az édesről. Tegnap is elkezdtem szépen, tudatosan enni, gyümölcsöt, zöldséget, húsokat és ma, most estére úgy megkívántam az édeset, hogy megettem vagy 10 szem vaníliás kekszet.
Nagyon le szeretnék fogyni, de ez nagyon erős függőség nekem.
Szerintetek beválhat, ha egy nap reggelizek zabkását, másnap nem eszek semmi édeset és a harmadnap egy súlykontroll muffint tízóraizok, majd 4. nap megint semmit.
A kenyereket elhagytam, krumplit, kukoricát és a hüvelyeseket is, de az édeset nem tudom elhagyni.
Nem vagy egyedül az édesség függőségeddel. Én is már több, mint két hónapja fogyózom, de nem telt el olyan nap, hogy ne ettem volna valamennyi édességet, így is fogytam 5 kg-ot. Tudom, hogy nem egészséges az édesség, de egyszerűen nem tudok megválni tőle.
Én úgy vagyok vele, hogy beszámítom a napi kalóriakeretembe és így nem hízok tőle.
Köszönöm.
Én sírni tudnék, amikor képtelen vagyok nemet mondani. Valahogy muszáj elejét vennem a dolgoknak. Ezért gondoltam arra, hogy ha reggel vagy délelőtt 2-3 naponta ennék valami zabkorpás, zabkásás édességet, az vajon sokat árt e a fogyókúrámnak.
Paleózom, és bár nekem Táp nem szimpatikus, bizony igaza van sok mindenben. Gabona, tej káros. Nekem besokallt a szervezetem, mert éveken át csak ez ment, jó beteg is lettem, de amióta nincs nagyjából cukor, tejtermék, alig van gabona, semmi bajom szinte. És mi lenne ha 100%ig paleóznék?
Én is cukor függő vagyok, voltam, mit tudom én már, néha jobb-rosszabb, próbálok ellenállni amennyire lehetséges, de a cukor rosszabb, mint heroin. (és ezt nem csak paleósok mondják már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!