Izomból fogyni? Hogy lehetne a kg is kevesebb? Diétázzak mondjuk CH megvonással?
Figyelt kérdés
1év alatt adtam le 12kg-t. A mozgásos-fárasztós módszerrel. Mára elmondhatom, hogy inkább szálkás-izmos vagyok, mint vékony. Ezzel nem is lenne nagy bajom, csak ismizéskor ha leírom, hogy 165cm és 61kg, rosszul hangzik. (Beregihez csak ennyit kér) magyarázkodhatok, hogy nem a molett kategória vagyok (már)2013. febr. 4. 19:27
1/3 Awful11 válasza:
Nem a kg számít, hanem a testzsírszázalék! Tegyél fel képet és akkor el lehet dönteni, hogy kéne-e még fogynod, de így látatlanban nem nagyon.
2/3 anonim válasza:
Ismizős oldalakon úgyis a fotó dönt,a magasság/súly adatokat sz*rd le nyugodtan.
3/3 anonim válasza:
hát igen, ezt nekem is tanulnom kell még, hogy nem a kilók számítanak. mert én vagyok összesen 160 centi, voltam 47 kiló, voltam 58, az látszott is, (középtájt széles), aztán 54 kg, pont akkor, mikor a legtöbbet tornásztam. most megint 57 vagyok, viszont járok súlyzós edzésre, és az alakom nem változott az 50-54-hez képest, se a ruhaméretem...de olyan ijesztőnek hangzik, hogy 160 centi, 58 kiló, soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!