Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni 15 kg-ot!...

Le szeretnék fogyni 15 kg-ot! Ebből jó lenne ha nyárra lemenne 10kg. Tudnátok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Tudom sok torna és megfelelő étrend kevés édesség. De nekem valami olyanra lenne szükségem ami tényleg hatásos. Már mindent kipróbáltam, 6 után nem eszem, kenyeret alig, édességet is csak ritkán. Mozogtam is de valamiért nem akarnak lemenni a kilók.
2013. febr. 3. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg akupunktúra?
2013. febr. 3. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Több oka is lehet annak, hogy nem mennek le a kilók... pl az, hogy 6 után nem eszel, az baromság, főleg, ha 10-11 körül fekszel le. Közvetlenül elalvás előtt is lehet enni, csak nem mindegy mit. Sovány túró, sovány sonka, csirkemell, zsírszegény natúr joghurt, saláták... ezektől nem lesz semmi bajod :)

Mennyit mozogsz? Egyébként, ha elkezded számolgatni a kalóriát amit beviszel és azt amit elégetsz, akkor lehet könnyebben fog menni a fogyás. Naponta 1300-1500 kcalt egyél és égess el minimum 5-600 kcalt, ami 2 óra gyorsabb sétának felel meg vagy csinálj meg egy 30 perces workout videót. Egy héten próbálj meg legalább 3-5 napon is mozogni. Az édesség és kenyér evést pedig próbáld délelőttre ütemezni, ha már nem akarsz lemondani róla.

Cukor helyett használj édesítőt. Ja és ha nem ellenzed a fehérjeporokat, akkor vacsorára lehetne fehérjeshake-et inni.

2013. febr. 3. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia Először is a cukros lötyiket cseréld le vízre, citromos vízre és gyógyteákra. Ha írsz privátot akkor segítek az étrendben is. Nekem bevált már 2 hete csinálom és 5 kg ment le.
2013. febr. 3. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Informacio hiany. Legalabb a mostani sulyod ird le.. A hozzaalassal is baj van. Surgetni akarod a dolgot... Annak sosincs jo vege, ezt jegyezd meg! 15 kilotol megszabadulni, eletmod valtassal lehet. Kenyeret felejtsd el! Tesztafeleket is... Sok zoldseg, gyumolcs es hus. Mellette mozgas.

Sok sikert.

2013. febr. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!