Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék. Tudtok...

Fogyni szeretnék. Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. Nagyon régen mértem, meg igazából a mérleg helyett inkább az alakomat nézem és tartom mérvadónak, de nagyjából 170cm és kb 65 kg vagyok, utóbbi változik. A lényeg, hogy bár arányosan oszlik el rajtam, mindenütt van némi felesleg, leginkább az úszógumit szeretném eltüntetni. :)

Régóta próbálkozom már, de nagyon nehezen megy a fogyás. Nem igazán végezhetek megerőltető munkát, így a komoly edzéstervek sajnos nem működnek az esetemben. Egyelőre mg nem tudnám kifizetni az edzőtermi, vagy bármilyen sport bérletet, de ez valószínűleg a közeljövőben, 1-2 hónap múlva már nem így lesz. :)

Jelenleg azt csinálom, hogy azt eszem amit a család, csak sokkal kisebb adagokban, illetve igyekszem kerülni a kenyeret, cukros dolgokat. Ez úgy tűnik nem elég, mit kéne még tennem, mit mozogjak?

2012. júl. 1. 22:00
 1/1 Smartguy86 ***** válasza:

Sétálni azért csak tudsz. Az bőven jó, ha minden nap elmész 1-1,5 órát gyorsabb tempóban sétálni (aerob edzés).

Mellette pedig legyen rendesen kiszámolt diétád, ami egészséges ételekből álljon. Semmi cukor, semmi fehérliszt, semmi gyorskaja, semmi cigi, semmi alkohol!

Olvass:

[link]

2012. júl. 2. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!