Tudtok ajánlani valami hatékony fogyókúrát?
Figyelt kérdés
PCO-s vagyok és Merckformint szedek, ezért minél előbb le kellene adnom 10-20 kg-t. Nagyon kevés időm van munka mellett, de szeretnék leadni minél több kg-t. Nektek mi vált be?2012. ápr. 25. 10:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is PCO-s vagyok, metformint szedek, mellette pedig szénhidrátmentes diétát javasolt az orvosom. Öt hónap alatt fogytam le 12 kg-ot. Nagyon kemény az első 2-3 hét, de megéri, hidd el! Sok szerencsét és kitartást hozzá!
2/2 anonim válasza:
Én is pcos vagyok. Nem egészen szénhidrátmentes az a diéta, hanem csökkentett szénhidráttartalmú. Mégpedig meg van határozva, hogy naponta hány gramm CHot lehet fogyasztani. Naponta 5-6szor kell enni, akkoris meg van határozva, hogy mikor mennyi CHot lehet enni.
Én is szedtem a merckformint, most vagyok 26 hetes kismama.
5 hónap alatt leadtam 27kgot. 103ról kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!