Tudtok ajánlani valami zsírégető dvd-t?
DVD nem eget zsirt!
Tudod mi eget zsirt?
Az IZMOD! :)))
Mindegy mit csinalsz, a lenyeg hogy csinald es izzadj, es a szived verjen szaporan es faradj el. Sot, az se baj, ha annyit csinalsz, hogy masnapra enyhe izomlazad lesz. Ilyenkor egetsz zsirt!
Ja es nem kell koltekezni. A jutub tele van ezer torna videoval. Rengeteg gyakorlat amihez nem kell semmi csak a sajat testsulyod.
Vagy fogj ket literes muanyag flakont, toltsd tele vizzel es legyen az a sulyzod!
Sok sikert:)
Hát, nem akartam költekezni, netről gondoltam hogy leszedek valamit, és olyan dvd-re mint pl.:rubint réka.
Napi 1 órát tornázok és fél órát futok :D
Köszi.:))
En a Tony Horton fele P90X lemezekre tornazok. Nezz utana hatha letoltheto valahonnan;)
Van vagy 10 lemeze, kar/hat, has/binyo, joga, nyujtas, stb. Mindenfele izomcsoportra elosztva. Nekem eddig ez a kedvencem.
Clare Nasir's Bootcamp.
Angliaban kaphato, ha van kint ismerosod, akkor kerd meg, hogy rendelje meg neked online. Kb. 10 fontert mar hozza lehet jutni. Rengeteg DVD-t probaltam mar, nekem ez valt be a leginkabb, rendesen leizzaszt. Jo a zeneje es nem a megszokott gyakorlatokbol all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!