Réka DVD jó zsírégető és izomnövelő?
Hetente 3*1 óra futás és hetente 2*1 óra Réka DVD-zést gondoltam ki edzésnek. Mennyire hatásos a Réka első DVDje zsírégetés céljából? Ill növelhetek vele némi izmot?
Vagy inkább fussak helyette?
Nem ismerem azt a DVD-t és egyik Rékás terméket sem, de a futásokkal és ha azt vesszük hogy a torna nem árt majdnem biztosra veszem hogy amit leírtál az zsírégetésnek jó.
Izomnöveléshez pedig szinte biztos hogy nem!
Akkor miként formálhatok magamnak némi izmot a zsír alá.
Nem tömeget szeretnék növelni hanem kitölteni a bőrömet.
#3 - Szerinted lehet ő valaha is testépítő kinézetű nő létére??????
Kérdező: a zsírégetés és az izomnövelés egyaránt nem csak az edzés minőségétől függ, sőt!!! - Inkább függ attól, hogy milyen az étkezésed (diétád). Olvass:
Átolvasgattam a linken lévő legtöbb ezzel kapcsolatos tippet, alapismereteket, edzésterveket stb.
De megkavarodtam. Szeretnék súlyzós edzéseket is beiktatni, de nem fogja ütni egymást a kettő? a futás (zsírégetés) és a súlyzós edzés? Az oké hogy ne egy napon csináljam, de pol másnap futhatok ha előző nap súlyzóztam?
Ha kemény vagy, töltsd le BeeLoad-ról ezt: shaun t insanity
Én 22 kilót adtam le 2 hónap alatt, és sokan irigylik milyen kockahasam lett! Ha ezt nem akarsz ilyen nagy izmokat ( gondolom) akkor egy 2-4 hétnél abba lehet hagyni, de nagyon hatásos. Most ezt csak azért mondtam mert rengeteg barátnőmnek és barátomnak segített...
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!