Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha beletekersz. Szerinted...

Ha beletekersz. Szerinted hatásos ez a 45 perces zsírégető torna? (:

Figyelt kérdés

[link]

Holnap szerintem végigcsinálom... csak érdekel, hogy hosszútávon egy ilyen típusú összeállított tornasor mennyire hatásos-e. :)

( Az aláfestett zenék tök jók. :P (: )

Köszi előre is a válaszokat! :)

2012. ápr. 23. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Rossz a link
2012. ápr. 23. 21:30
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

rákattintottam, és meg is nyitotta. :)

2012. ápr. 23. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt irja, hogy ez az oldal nem elérhetö.
2012. ápr. 23. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:

jónak látszik.

a hatásos dolog meg?

mi számít számodra hatásosak?

ez a videó átmozgat,eléget némi kalóriát,kicsit javít az állóképességeden.

kezdésnek teljesen jó.

2012. ápr. 23. 23:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Ezt szerettem volna olvasni. ;)

Kicsit meguntam a megszokott erősítőgyakorlatsort, és arra gondoltam, hogy változtatok egy picit. :) + Járok kocogni, biciklizni is. Az étrendem próbálom betartani, a tiltólistás ételeket, italolat kerülni.

Pl.: ( csoki, chips, cola, cukor, fehér kenyér és társai ) :)

2012. ápr. 24. 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tűnik rossznak, de betyár idegesítő a csajszi hangja.
2012. ápr. 24. 09:20
 7/10 anonim válasza:

Tényleg nem szeretnék senkit sem megbántani, de ez a videó borzalmas. Ez a lány kegyetlenül csúnya, a hangjával pedig kínozni lehetne... Ez nem lenne gond a való életben, ha egy barátnő, ismerős, vagy rokon lenne, de szerintem egy ilyen szakmában ez elfogadhatatlan. Most ezek után hülyén hangzik, hogy nekem a belső értékek a legfontosabbak, de!, mikor tornázom (mivel nekem is le kell dobni pár kilót), akkor szeretek egy szép nőt látni magam előtt. Elképzelem, hogy de jó, végigcsinálom, nekem is ilyen szuper alakom lesz stb., sőt, már ilyen is vagyok.(agykontroll) Viszont ettől csak sírni támadt kedvem, inkább maradnék ilyen, amilyen vagyok. Tudom milyen, ha nem tökéletes az ember lánya, de én sem jelentkezem modellnek, vagy a gigasztárba (borzalmas az énekhangom) mert van némi önkritikám. Még egyszer elnézést a kérdezőtől és ettől a lánytól.

25N

2012. ápr. 24. 13:03
 8/10 A kérdező kommentje:

ugyan már tőlem nem kell elnézést kérned :) igazad van, valóban idegesítő a csaj hangja. :S így nem tudom, hogy mennyire lesz kedvem ma erre tornázni. :-/ levon az élvezeti értékéből. (ha egy ilyen videora lehet ilyet mondani.)

viszont ami írtál azzal maximálisan egyetértek. hamarabb elviseli az ember egy olyan ember habitusát, hangját, akit kedvel/szeret, mint akit nem is ismer. ;)

2012. ápr. 24. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:

13.03

akkor ez a neked való edzés:).

ebben nincs idegesítő hang és 5x annyi kalóriát éget,mint a kérdező linkje,ugyanannyi idő alatt-

http://www.youtube.com/watch?v=MD3uicAYtdw&feature=relmfu

2012. ápr. 24. 17:23
 10/10 anonim válasza:

17.23. köszi.:)

Ez egy kicsit kemény nekem.:) Én Tracy Andersont szeretem, nincsenek bonyolult elemek, ilyen táncos "ugrabugra" az egész, de örülök ha túlélem. Nem dumál közben, csak az elején van egy kis narráció, egyszer sem áll meg!(Rékát a hangján túl azért utálom, mert 5 percenként megáll, közben pedig vonyít, hogy "Csináld! Ez aaaz! Na még egyeeet!" és bántó dolgokat mond,amitől csak rosszul érzi magát az ember)Tracy pedig mosolyog közben, amitől valahogy nekem is jobb...:)

2012. ápr. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!