15 éves vagyok és nagyon szeretnék fogyni . Kb olyan 15 kg ot most 65kg vagyok . Tudnátok valamit ajánlani h mit ehetek vagy mit ne? Elore is kosziii :*
Figyelt kérdés
:)2012. aug. 1. 08:57
1/7 anonim válasza:
Cukrokat, egyszerű szénhidrátokat kerüld, meg a zsíros dolgokat.
És mozogj!
Amúgy hány cm vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
163 cm..
2012. aug. 1. 13:23
3/7 anonim válasza:
szerintem ne akarj 15 kilót fogyni, elég 10.
4/7 A kérdező kommentje:
hát már annyi is jólenne ...de ki van tuzve az a 15kg :)
csak abszolút nemtudok nekikezdeni már csináltam olyanokat is hogy 3 napig csak vizet ittam és sokat mozogtam van itthon ez a futópadom de a negyedik napon meg teleetem magam
szóval nem tudok mit csinálni sajnos... pedig nagyon zavar :S
2012. aug. 2. 19:36
5/7 anonim válasza:
hasonló cipőben járok, rengetegszer nekikezdtem, körülbelül 3-4 hónapja ne eszek kenyeret, de hála h eddig se ettem sokat, így semmi sem változott, múltkor 600 kalóriákat ettem, persze lement 4 kiló de 2 visszajött. jelenleg 60 kiló vagyok és elkezdtem tornázgatni (megint) és hulahoppozni. Futni nem szeretek, csak egyedül tudnék patak mellett (faluszéle). :/ nem is az zavar hogy 60 kiló vagyok, hanem h h nézek ki...
6/7 A kérdező kommentje:
hát nekem a lábaimra megy sajnos a sok kiló .. tobbiek mondják h jóó de ok nem úgy látják ahogy én szerintem vastagok.. de már nemtudok mit csinálni belefáradtam ...
2012. aug. 3. 20:46
7/7 A kérdező kommentje:
annyi mindent kipróbáltam :(
2012. aug. 3. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!