Kb 5 kilót szeretnék fogyni (? ) 18/L Többi lennt.
Figyelt kérdés
Sziasztok. 156 cm vagyok 12 kiló 4-5 kilót szeretnék fogyni/formásodni. Elkezdtem enni puffasztott rizst ( azt nem mondom hogy kenyér helyett mert igazából imádom a kenyeret és még nem sikerült teljesen mellőzni, de jóval kevesebbet eszek) . A natur aqua emotion még belefér? Milyen ételeket javasoltok amit suliban is megtudok enni? Ehhez hozzátartozik hogy egy kicsit narancsbőrös a combom és a fenekem , pedig 11 éve versenyszerűen szertornázok, de egy hónapja abba kellett hagynom a nyaki porckorongsérv műtétem miatt. Tehát egyelőre a sport kizárt. Kérlek segítsetek:) Köszönöm előre is.2013. febr. 3. 16:48
1/3 anonim válasza:
Szia!
Mozgás nélkül is lehet fogyni a fő hangsúly az étkezésen van durván 70%.
Az említett naturaquat nem ismerem, de fel van tüntetve a tápanyagtartalma a címkén valószínüleg és ha a szénhidrátmező 0g akkor cukormentes, vagyis mehet.
Étrend legyen 1,5g szénhidrát szorozva a testsúlyoddal
1,5-2g fehérje szorozva a testsúlyoddal
zsírbevitelnek napi 20-30g körüli mennyiséggel kezdj.
Ha ez több lenne mint 1kg akkor emelj a szénhidráton 25g-ot addig amíg 1 kg/hét lesz a fogyás, ha meg nem indulna meg a fogyás akkor ugyanennyivel csökkentsd.
3/3 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsánat !!!!! 52 kg !
2013. febr. 3. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!