Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy lehet fogyni hogy hét...

Úgy lehet fogyni hogy hét közben tartom a diétát, hétvégén meg nem? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
Sziasztok! arra lennék kíváncsi hogy így lehet eredményesen fogyni, ha egész héten tartom a fogyókúrát, edzek stb, de mondjuk szombat VAGY vasárnap, szóval 1 nap meg rendesen eszem, torna nélkül, akár édességet is? Komolyan kérdezem úgyhogy nem kérek lehurrogó válaszokat hogy "gyenge vagy hogy nem bírod ki, meg hogy mért kell enni sokat, meg lesz az eredénye" stb... Tényleg kíváncsi vagyok.
2013. febr. 3. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze. Egy csalonap belefer. De ne ess tulzasba.
2013. febr. 3. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
EGY nap ehetsz azt, ami éppen akkor van, de arra azért ode kell figyelned, hogy MENNYIT, ugyanis ha megeszel aznap három emberre való adagot, akkor azért könnyen elöfordulhat, hogy "kiegyenlited" a heti kalóriahiányodat...
2013. febr. 3. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Én így vagyok a fogyókúrával. Szeretek enni, szóval biztosan nem bírnám ki, hogy a hét minden napján nélkülöznöm kelljen a kedvenc falatjaimat, szóval hétvégén kicsit lazábban veszem a dolgokat.

Hét közben szigorú diéta, semmi nyalánkság, viszont szombaton vagy vasárnap elengedem magam. Mondjuk én hétvégente is tornázom, igyekszem mindent nap beiktatni egy óra mozgást.

Szűk egy hónapja fogyózok, eddig öt kilót és egy nadrágméretet fogytam. Szóval hiába a nasinap, azért annyira nem csinálom rosszul a dolgot:)

2013. febr. 3. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, ha a hét többi napján valóban jól eszel (és nem úgy hogy kis teljes őrlésű kenyér, az még biztos belefér, azt mondják úgyis hogy egészséges..) - akkor ahogy írták 1 csalinap nem fog gondot okozni. Kivéve ha a súlyproblémát mondjuk gluténfüggő pajzsmirigy betegség okozza, de azért ez nem jellemző mindenkire.
2013. febr. 3. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Számomra ez kb. olyan, mintha olyan párkapcsolatot folytatnék, hogy hétköznap hűséges a pasim, de hétvégén szabadon félred*ghat. :) Bocs :))
2013. febr. 3. 19:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Előző: Hahaha ez nagyon jó hasonlat volt :D :D sajnos viszont igaz :S

2013. febr. 3. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Fél éve diétázom amúgy, nekem is volt bűnbeesés (picsuba, már nem lehetek jó feleség, mindegy), viszont nem heti rendszerességgel. Cserében az edzésben mindig hű voltam ;)
2013. febr. 3. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Méha egy csaló nap belefér nálam is, mondjuk nem hetente, csak alkalmakkor(szülinap, évforduló, stb). Heti egy nap lehet sok
2013. febr. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!