Le szeretnék fogyni legalább 20kg .70kg vagyok és 50szeretnék lenni esetleg adnátok valami jó tanácsokat? Nagyon hálás lennék!
Kezdhetnéd pár nagyobb sétával, esetleg gyorsgyaloglással, kis lépcsőzés vagy emelkedők "megmászásával", hogy javíts az erőnléteden, ha eddig esetleg nem csináltál semmit. Aztán lehetne mondjuk tornavideókra nyomni: Rubint R, Béres A., Péntek Enikő vagy külföldi: Jillian Michaels, TurboFire Beachbody, P90X stb. :)
Heti 1 kg fogyás nagyon jó, nem kell se több, se kevesebb. Ne csináld azt, hogy nem eszel 6 után, mert az baromság! Ehetsz, csak nem mind1 mit! Nyugodtan fogyaszthatsz salátákat, sovány sonkát, csirkemellet, sovány túrót, zsírszegény natúrjoghurtot... Naponta 4-5x egyél és ne éheztesd magad sose!
Ha konditerembe szeretnél járni, akkor ajánlom az aerob edzést és a súlyzózást, persze csak kis súlyokkal. Edzéstervet lehet iratni a legtöbb teremben, de sok helyen az ott dolgozó testépítők is szívesen nyújtanak segítséget teljesen ingyen (az én edzéstervem is így lett összeírva :)).
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!