Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg ennyi egy fornetti?

Tényleg ennyi egy fornetti?

Figyelt kérdés

Felmentem a fornetti oldalára, pl. a tejfölös-sonkás xl-t néztem meg.

1,2-vel szorzok be, így 418 kcalt kapok. [link]

Mert ugye a 100 grammra vonatkozó van ott és 120 grammos az átlagos termék.

Vagy egy pizzás 444 vagy a twister 490 kcal... mi a jó istennyilától ennyi egy fornetti??? Ezzel nem lakik jól az ember...

[link] -> itt pl rántott camambertre írják hogy 589 kcal ami alig több mint a fornetti mégis jóllakik vele az ember...

Fogyizom persze csak régen ettem fornettit és soha nem számoltam mennyi kalória és ledöbbent hogy ennyi!! Inkább jóllakok 1 magos szendviccsel + sok zöldség felvágott az kb 300-320 kcal és jóllakok vele!! egy fornetti meg mire elég? fél óra múlva éhes az ember és több kcal mint egy magos szendvics.

Vagy én számolnám rosszul a fornettit?

2013. febr. 6. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Ja,a fornetti sajnos finom.És rettentően hízlal,tuti kombináció:cukor még a sós termékekben is,finomított fehér liszt és zsiradék.
2013. febr. 6. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
(meg tejtermék)
2013. febr. 6. 23:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Táplálkozásharcművész válaszaira nem vagyok kíváncsi!!

További ötletek jöhetnek, vagy akármi építő hozzászólás.

Azt nem értem, miért ennyi... mert pl. egy mekis sajtburger (táplálkozásharcművésznek, ha olvassa: nem nem akarok annyit enni, csak ha már bűnös kajákról van szó, összehasonlításnak) egy burger kb 290-320 kcal. Vagy egy sima burger... 290 körül van.

Erre a fornetti meg 440 körül. És sztem mennyiségre kb. akkorák.

Tehát értitek a különbséget? A mekis kaja ami kb. ugyanannyi grammra az jóval kevesebb mint a fornetti? Nem értem..

2013. febr. 6. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Csak nektek.

[link]

2013. febr. 6. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Mennyi E betűs finomság.

Nyomokban halat tartalmazhat...... Többet se eszek olyat:P

2013. febr. 7. 00:05
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

TaplalkozasHarcmuves: jajj, menj már innen, mondta, hogy a te hülyeségeidre nem kíváncsi!

Amúgy igen, sajnos a Fornetti kifejezetten hizlaló, mert csomó mű-cuccot is tesznek bele, ízfokozókat, stb. :(

Egy normális pékség azért jobb sokkal! Én minden reggel péksüteményt eszem (egy croissant, vagy búrkifli, vagy néha kakaós csiga... ilyenek), viszont soha nem ezeknél a felkapott látványpékségeknél, hanem pl. a Kolosy téri sütödében. Hidd el, hogy ég és föld!

Lefogytam 15 kilót úgy, hogy minden nap így reggeliztem (meg amúgy is mindent ettem, csak mértékkel, és figyeltem a mozgásra).

A lényeg, hogy ilyen Fornetti meg Princess dolgokat felejts el!!! Ha péksüteményt akarsz, akkor IGAZI, rendes pékségbe menj, és ott egy EGY darab bármit.

2013. febr. 7. 05:48
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

"Mennyi E betűs finomság."

MEgint egy hülyeség: az E-betüs termékek NEM feltétlen rosszak, pl. a só, a cukor, a c-vitamin mind E-betüs termék - amikre azért nem lehet mondani, hogy problémás adolgok. AZ E-betüknek CSAK annyi a értelme, hogy mivel ezek majdnem mindenben vannak, ne kelljen a gyártóknak több oldalt teleirni az összetevökkel, hanem rövidebb legyen a lista.

"Nyomokban halat tartalmazhat...... Többet se eszek olyat:P"

Ez meg NEM azt jelenti, hogy hal van benne, hanem hogy abban az üzemben, ahol készül, halat IS feldolgoznak. EZ az információ azoknak lehet érdekes, akiknek igen erös allergiájuk van a hallal szemben - nekik a pár molekula hal is okozhat rosszullétet.

2013. febr. 7. 07:49
 8/11 anonim ***** válasza:

A fornettik tésztája általában elég sok zsiradékot tartalmaz, igen sok a levelestészta alapú, illetve omlós jellegü - és a zsiradékok köztudomásúan igen sok kalóriát (100 g kb 800 kcal) tartalmaznak.

Ugyanez érvényes a sajtokra, tejfölre is - ezek is erösen kalóriadúsak.

Az meg, hogy a sok kalória ellenére nem lakik jólvelük az ember: NEM a kalória az, ami laktat, az csak hizlal(hat). Éppen ezért célszerü fogyáshoz sok zöldségfélét enni (lehetöleg nyersen vagy legalaßbb is nem szétfözve), mert attól sokáig jóllakottnak érzi magát az ember és mégsincs benne sok kalória.

2013. febr. 7. 07:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazán értékelhetnétek TáplálkozásHarcművész hozzászólásait és tanácsait, ő mindenkinek segít és nem kötekedni jön, ő legalább ért ahhoz, amiről beszél. Egyébként ha kiírsz egy kérdést, tudtommal bárki (értsd: bármely ember, aki a kérdést olvassa, tehát akármelyik fórumozó)válaszolhat rá, nem hiszem, hogy kritériumokat kellene hozni, hogy adott kérdésre ki válaszolhat. Erről ennyit.

A kérdésedre a válasz: minek ennél fornettit, amikor bármennyit eszel belőle, éhes maradsz utána. Abba most nem megyek bele, hogy van-e valami értékelhető tápanyag benne.. ilyen módon tehát nem értem a felháborodásod okát, nem kell megenni azt' jónapot.

2013. febr. 7. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező Te a P&P-ben dolgozol? - esetleg.
2013. febr. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!