Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit lehet fogyni ennyi...

Mennyit lehet fogyni ennyi idö alatt?

Figyelt kérdés

Napi 1000kalória+2-3liter viz naponta 1hónapon keresztül + alakformáló lábemelgetös torna.

Asztmás vagyok futni nem tudok

20L

2013. jan. 7. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
2 kg.
2013. jan. 7. 00:28
 2/9 anonim válasza:
Rossz téma. Egyébként függ attól, mennyi kiló vagy most, milyen magas, milyen a genetikád. Nem lehet megmondani.
2013. jan. 7. 00:29
 3/9 anonim válasza:
Ja, mi az, hogy lábemelgetős torna? Lósz.rt nem ér, ha csak azt csinálsz. Fussál!
2013. jan. 7. 00:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Asztmás vagyok leirtam -.-
2013. jan. 7. 00:31
 5/9 anonim válasza:

Szerintem lassan szoktasd magadat rá a futásra...

Én is asztmás vagyok, mégis futok, tisztítja a tüdőmet...

Először kis távval kezd, majd mikor már érzed, hogy menne több is, fuss tovább... ;)

Járj el úszni...Vagy vannak nagyon komoly természetjárások, séta a természetben...Az is nagyon jót tesz a tüdődnek...

A fontos a friss levegő...

Azt nem tudom, hogy mennyit fogynál, minél nagyobb a súlyod, annál többet, ha kevesebb, akkor kevesebbet fogsz fogyni.

2013. jan. 7. 00:32
 6/9 Mókusgyilkos válasza:

3.: akkor olvasd el még 1x a kérdést.

ez miért szerelem szex?

sokban függ attól hogy hány kiló vagy elvégre minél kisebb az energia fogyasztása a szervezetednek annál kevesebbet fogsz fogyni.

2013. jan. 7. 00:33
 7/9 anonim válasza:
fogalmam sincs de nem rossz dolog amit irtál de az 1000 kaloria is jó dolgokbol legyen és asztmásan is lehet futni csak megkell állni
2013. jan. 7. 00:36
 8/9 anonim válasza:

L-karnitint igyál torna előtt, ampullát. Elmehetsz kavitációs rádiófrekvenciás kezelésre is, egy alkalom 5000 kb. Sport nélkül nehéz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

[link]

"Sport asztmásoknak is

A légúti betegségekben szenvedők számára különösen nagy problémát jelent a sport, ugyanis megerőltető, ha kifogynak a szuszból és levegő után kell kapkodniuk. Ez rendkívül veszélyes állapotot idézhet elő. A betegek legnagyobb félelme, hogy nem kapnak majd levegőt, ám célirányos sporttevékenységgel a terhelhetőség esetükben is növelhető, s hozzájárul pszichés kiegyensúlyozottságukhoz, és javítja életminőségüket.

Súlyos asztmában szenvedőkön is segíthet az úszás, a futás vagy a kerékpározás, természetesen megfelelő gyógyszeres beállítás mellett és alapos kivizsgálást követően.

A sport gyógyító ereje a rehabilitáció terén is jelentős. Még a hegyi levegőjű szanatóriumok sem kizárólag a kedvező klímát használják ki, hanem tüdőbetegeiknek célirányos sporttevékenységet írnak elő.

Jó tudni! A gyenge testalkatú asztmás betegek is képesek teljesítőképességüket jó egyharmadával növelni néhány hét leforgása alatt.

Vagy vegyük az infarktuson átesettek példáját! A betegek gyakran azért aggódnak, hogy túlhajszolják - túlerőltetik - magukat. Nem bíznak saját testükben, ami egyszer már cserbenhagyta őket, ezért rettegnek a fájdalomtól vagy a visszaeséstől...

"

[link]

Am, lassú futás amúgy is jobban égeti a zsírt.

21/N

2013. jan. 7. 00:40
 9/9 anonim válasza:
Akkor ha nem bírsz futni, sétálj napi 45-60 percet. Vagy biciklizz, ússz. Ha a lábadat himbálod, nem fogysz. Nagyon figyelj oda a diétádra, hogy az jó legyen.
2013. jan. 7. 10:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!