Egészséges ennyi idő alatt lefogyni?
Figyelt kérdés
124 kg vagyok. Nyárra tervezem hogy 100 kg-ra lefogyok, ez szerintem gyorsan fog menni mert nagy a tömegem. Aztán decemberre vagyis 1 év múlva 90-re, és a következő év nyarára 81-80 kg-ra az számomra az ideális testsúly. Ez így egészséges fogyás? 20/F 21 évesen már kellenne barátnő azért gondoltam hogy megkérdezem hogy így egészséges lenne-e.. ELőre is köszönöm, a választ/válaszokat.2012. dec. 24. 00:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem jo! Probalj egeszsegesebben taplalkozni, csokkentsd az etel bevitelt, vacsorazz kevesebbet, mozogj tobbet! Keress valami sportot, amit elvezel, igy gyerekjatek lesz a mozgas.
Hasonlo gonddal kuzdok, 20 vagyok (lany) 79 kg vagyok, reg probalok lehogyni, tobb-kevesebb sikerrel... Nagy kitartas es lelkierore lesz szukseged! En eddig mindig elbuktam, egyszer sikerult lefogynom 80rol 75re... kifor tancolni kezdtem, de bevallom, ekkor eszembe sem volt dietazni... mozogtam, lekotottem a figyelmem, boldog voltam... Probalj keresni olyat, amit szivesen csinalsz! Sok sikert :)
2/4 anonim válasza:
én 2011 szeptemberében kezdtem és 2012 áprilisára sikerült lefogynom 26 kg-ot. 7 hónap alatt: 114-ről 88-ra.
3/4 A kérdező kommentje:
A sport az megvan.:D
2012. dec. 24. 08:40
4/4 anonim válasza:
Az is sokat segíthet, ha jól felöltözöl, tényleg nagyon vastagon, és elmész egy órára gyors tempós sétára. Akár kutyával, és akkor a kutya is boldog, te pedig nagyon le fogsz izzadni, de ezáltal a kilók is mennek lefele. Persze nem egyik percről a másikra, de egy idő után látszódni fog a hatása, ha sportolsz mellette, és odafigyelsz az étrendedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!