Ez milyen étrend?
Reggeli:150g natur gabonapehely zsírszegény tejjel, vagy 100g túró 100g vagy paradicsom
Tízórai:150g natur gabonapehely zsírszegény tejjel, vagy 100g túró 100g vagy paradicsom
Ebéd:400g csirkemell 150g barnarizs
Uzsonna:100g csirkemell 100g paradicsom
Vacsora:100g túró
Ez így jó lesz?Másik kérdésem, délután 1-3 között szoktam edzeni, és edzés előtt vagy után egyek(ebédet)?
Mindenképp mozgás után egyél, mert:
1. normális, nem diétázó embernél is az a jó, ha mozgás előtt eszik, ugyanis tele gyomorral nem jó edzeni! persze korgó hassal se, így vmi legyen a gyomrodban, de ne edd magad tele! pl. barnarizs + hús kombót nem jó enni mozgás előtt, nagyon tele leszel
2. diétánál különösen ajánlott mozgás után enni, mert felgyorsul az anyagcsere, így ha sport utáni 1-2 órában eszel akkor azt gyorsabban fogod emészteni
Vacsihoz még egy kis zöldséget ennél, pl. 100 gramm ubi 11 kcal vagy 100 gramm paradicsom/paprika 20-22 kcal. ez nem sok, de mégis eltelít.
150 gramm barnarizs szerintem sok. 100 gramm rizs 350-360 kcal... én mikor diétáztam - már nem - akkor is 180-200 kcalnyi rizst ettem ami kb 50 grammnak felel meg.
Javaslom egyél kb. 80-100 gramm barnarizst és zöldköretet mellé!
így el fog telíteni.
főleg azért mert tízire is eszel ch-t... márpedig egész reggel + délelőtt eszel összesen 300 gramm natúr gabonapelyhet az sztem nagyon sok + még a rizs is..
tízire vmi könnyűt ennék pl. gyümit és/vagy natúr joghurtot, kefirt... de ez sztem sok ch így reggelre.
a többi része jó az étrendnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!